Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a családomban anyumnak volt már agyvérzése tabletta szedése miatt lehet-e szednem? Többi lent
2. Válaszoló: pár éve történt anyumnak a trombózisa, de mindenképp el fogok menni nőgyógyászhoz
3. Válaszoló: igen tudom, rossz helyre tettem fel, csak hátha volt már ilyen valakinek mint nekem. El fogunk menni nőgyógyászhoz
Én eleve ezért nem rajongok az ötletért, hogy a barátnőm szedje. Lehet, hogy "kicsi a valószínűsége", de inkább felhúzom azt a rohadt gumit, mint hogy a barátnőm élet-halál közé kerüljön.
De egyébként is kisebb macera a gumi. Ritka, hogy a tablettának ne legyen valamilyen megllékhatása, én meg akkora féreg nem vagyok, hogy elvárjam, hogy folyamatosan kellemetlenül érezze magát olyasmi miatt, aki kiváltható részemrő legy pár másodperces macerával.
Egyébként: egy orvos többet tudna mondani a veszélyfaktorokról.
Nőgyógyász fogja felírni.
Ahogy előttem is írták: kérdezni fogja, hogy volt-e a családban trombózis.
Ha jófej, akkor elküld Leiden mutáció tesztre (az enyém nem küldött) de állítólag magán úton is megrendelhető a teszt.
De ha biztosra akarsz menni, akkor laborban vérvizsgálattal megállapítják.
Egyébként majd ő ajánl tablettát (bár ilyen családi anamnézissel kétlem) ,mert lehet, hogy ami Jucikának bejött, az Mancikának nem fog. Lehet, hogy neked is több fajtát ki kell majd próbálnod mire rátalálsz a legjobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!