Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Jangee fogamzásgátló tabletta szedésekor az a levél első tablettájával kell kezdeni?
A használati utasításban az első szedésre vonatkozóan ezt találtam: "Minden egyes tabletta mellé oda van nyomtatva a hétnek az a napja, amikor be kell venni. Például ha a szedést szerdán kezdi el, válassza ki azt, ami mellett "Szerda" feliratú jelző áll. A buborékfóliás csíkon a nyíl által mutatott irányt kövesse addig, amíg mind a 21 tablettát be nem vette."
Tehát ha szerdán kezdem el, az első szerdait vegyem be? És mi van, ha eljutottam az utolsó vasárnapiig, be kell venni az első hétfő-keddi tablettát? (Hiszen 21 tablettát kell összesen bevenni)
Vagy a naptól függetlenül vegyem be az elsőt (a hétfőit), és a nyíl irányában szedjem végig (és szimplán jegyezzem meg, milyen napon kedtem, hogy ne zavarodjak meg)?
Elkezded a szerdaival majd végig szeded, aztán visszatérsz a levél elejére és beszeded a hétfő keddet is
De egyébként ha te tudod követni akkor nem fobtos napok szerint csinálni csak vegyélbe mindig egy szemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!