Csak a fogamzásgátló tabletta segít?
Pattanásokkal, mitesszerekkel küzdök.
Már jó pár éve szedek fogamzásgátlót. Végülis pattanások ellen lett felírva a Diane 35, bőrgyógyász által, ami segített. Most nem szedem december óta, és kegyetlen csúnyán kipattogok. Mérges-pati, mitesszer, minden kijön, és hiába a kozmetikus, krémek, bármi! Gondolom hormonális eredetű a problémám. De mindig nem szedhetem! És ezt a fajta gyógyszert egyébként sem ajánlják a nőgyógyászok hosszútávon. Más fajta fogamzásgátlót is próbáltam már, de az mellett is kipattogtam. Létezik kifejezett ilyen jellegű hormonális készítmény ami kifejezetten ilyen problémákra megoldás lehet?
A válaszokat előre is köszönöm. L/25
Az egyik barátnőm ugyanilyen problémákkal küszködött, mint te. Ő is szedte a Diane 35-öt, és el is múltak tőle az pattik- míg abba nem hagyta a gyógyszert.
Rajta a Vitacell nevű krém segített végül. Tényleg nagyon szépen helyrejött a bőre!
Ha rákeresel, meg fogsz lepődni, mert ez egy rákbetegeknek ajánlott krém, de az immunerősítő hatása miatt a problémás bőrnek is jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!