Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már ilyen veletek?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már 4 éve és most hagytam abba egy hónapja. Voltam nőgyógyászati vizsgálaton és azt mondta már bármelyik nap jöhet a menstruáció, mert látja ..na annak már egy hete, de menzesz sehl..ilyenkor mi a teendő? Vagy csak várni? Esetleg az orvos rosszul látta?2020. ápr. 16. 08:03
1/5 anonim válasza:
Felhívni az orvost és nem a gyakoriról szerezni fals információt.
3/5 anonim válasza:
tapasztalt barátnőm azt mondta, hogy ő, mikor abbahagyta évekig várt rá
igaz kb 10 évig szedte
4/5 anonim válasza:
Én is 10 évig szedtem mielőtt abba hagytam. Nekem következő hónapban megjött és azóta is rendszeres. Úgyhogy ez test és hormonháztartás függő. De gyógyszer után normális ha nem egyből rendszeres. A biztonság kedvéért azért menj vissza az orvoshoz.
26/L
5/5 anonim válasza:
Igen, csak várni, több hónapra is szükség lehet mire a hormonháztartásod visszaáll a korábbi szintre. A ciklusod kiegyensúlyozottlan lesz - pont úgy mint akik nem szedik a tabit - +/- pár nap, sőt akár 1-2 hét is bármikor elő fog fordulni. Ne aggód túl a dolgot. Az orvosod gondolom megnézett UHG-n is és látta hogy szervi probléma nem áll fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!