Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek?
Háát, kicsit keszekusza volt a második rész (hogyha délelőtt és délután is ment a hasad, akkor kvázi egésznap, ott nem értem a “csak”-ot)
Ez így simán jelenthet nagyobb kockázatot. Miért nem szóltál a párodnak hogy ne élvezzen most kivételesen beléd?
Amúgy a betegtájékoztatón olyan is rajta van, hogy mi történik ha kihagysz egy szemet. Ott általában elmondják hogy hanyadik sor, milyen “veszélyekkel” jár. Pl első sorból kihagyott tabletta 7 napig nem nyújt teljes védelmet, egyéb védekezés (óvszer) javasolt.
Minden hányás, hasmenés, alkohol jelenthet nagyobb veszélyt a terhességre sajnos
Ha hasmenésed volt akkor simán lehet hogy átment. Alvás közben sokmindent “csökkentet üzemmódban” dolgozik, ilyen pl a belek. Én pont ezért reggel 9:40-10:00 között szedem, mert akkor a szervezet aktívabb.
Nekem is volt hasonló esetem, dokim annyit tudott mondani hogy minden hasmenés, hányás kockázatosabb lehet, kérdés hogy te ilyenkor mit veszel komolyan vagy nem
De ha ennyire az igazad akarod bizonyítani, akkor miért írtad ki a kérdést?😄
Vagy legalábbis lassabban szívódik fel
Én ajánlanám hogy próbálj átállni a nappali bevételre, ha amiatt aggódnál hogy este nem véd úgy, akkor az hülyeség😄 (mindig reggel vettem be, suli miatt és aktus értelemszerűen este volt, több mint 200x élveztek belém és sosem volt gond) ajánlom amúgy hogyha használsz valami menstruációs naptárt, hogy oda írd be a tüneteid + akciókat is (én azt is szoktam hogy belémélvezett-e a párom, biztos ami biztos) és ha bármi van akkor tudsz számolni is, de valószínűleg amíg nem ez a cél, addig remélhetőleg nem is kell majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!