Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menstruáció után 8 nappal (termékeny időszakban) csináltuk gumival de ő elment (persze a gumiba és nem jukadt ki) mennyi az esélye hogy teherbe eshetek?
-bocsi a helyesírási hibákért
Nem vagyok tiszta magyar!
Nem kértem az ilyen olyan hülye vagy kommentekből
Tudom hogy van az a csöppnyi esély és vannak akik így estek teherbe úgyhogy drága első komentelő köszönöm a értelmes válaszodat
Arra voltam kíváncsi hogy lehetek e vagy se
Egyébként ne gondoljátok hogy tizenéves kislány vagyok... Nem
Dee nem kell mindenkinek 100éves tapasztalattal lennie a szexhez
Ezt bírom hogy ilyen hülye ne szexeljen ezmeg az...
Nem vagyok tapasztalt
És nem emlékszem mi volt tízen x éve bioszon de ilyenek biztos nem
Nincs kivel beszélnem róla képzeld
És nem hülye az aki kérdez
Erre van ez az oldal egyébként
De köszönöm
Én a bioszt csak azért mondon mert nem úgy tűnt mint ha tudnák mik a feltételek a teherbe eséshez
És amúgy nem nem kell minden egyes alkalommal amikor ovszerrel csináljátok és nem lyukad ki, nem csúszik le, nincs lejárva meg semmi, rettegned hogy terhes leszel. Képzeld nekem se besz~lt erről soha senki, mindenre magamtól jöttem re de volt annyi eszem hogy tudjam ilyen esetben mint amit most te felvázolsz nekünk 100% hogy nem leszek terhes, akkor sem ha aznap van az ovum. Nem olyan mindennapos dolog ám hogy normál, probléma mentes használat mellett valaki teherbe essen óvszerrel. Ha nem működene nem árulnák.
Röviden ez az oka annak hogy mindenki lehülyézett, mert ez egy olyan dolog aminek alapból utána nézel mielőtt elkezdesz szexuális életet élni akkor is ha nem ülnek le veled töviről hegyire átbeszélni a dolgot. Ez ennyire alap, igen itt lehet kérdezni de tudod a legtöbb óvszerrel jár egy kis tájékoztató is, amit ellehet olvasni és mindjárt többet tudsz de ugyan úgy ott a google is. Úgy hogy ne sajnáltasd magad hogy te senkivel nem tudtál beszélni erről, mert ezek szerint meg se próbáltál te magad tenni valamit hogy tájékozottab legyél.
Képzeld olvastam róla a neten és a óvszer használati útmutatót is még jóval az előtt hogy el kezdtem
Ez csak egy kérdés volt
De jó akkor hülyézzetek
Ez megy itt
A rendes válasz adás nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!