Jokibaba kérdése:
Menstruacio utan 9 nappal ujabb menszi mi lehet?
Elképzelhető, hogy ovuláció. De az is, hogy nem. Ezt mi sajnos innen nem tudjuk megmondani. Ha nem rendeződik a dolog, mindenképpen keress egy orvost!
2016. nov. 17. 07:20
A folyamatos barnázás sem terhesség alatt, sem anélkül nem normális.
Érdemes lenne orvoshoz fordulni. Ha gyanakszol babára, előbb csinálj egy tesztet.
2016. nov. 17. 09:22
Csinálj egy tesztet, de nem valószínű, hogy baba okozza. Jól írta az előző, a sok barnázás nem normális, ösztrogén-dominanciára utalhat. (Ami népbetegség, 10 nőből 8-at érint kisebb vagy nagyobb mértékben.)
2016. nov. 17. 12:56
4/10 A kérdező kommentje:
Nem barnazok folyamatosan,,hanem megvolt a menszim 3 napig majd a ciklusom kilencedik napjatol kb 3 nap barnaztam nagyon keveset,mivel ilyen meg nem volt,fogalmam sincs hogy mi lehet.
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. A folyamatos barnázást nem úgy értettem, hogy minden nap, hanem, hogy gyakran: mensi előtt, mensi után, középidőben... Ez már utalhat a hormonális egyensúly felbillenésére. Érdemes akkor lépni, amikor még nem nagy az eltolódás a progeszteron és az ösztrogén között. (Megoldás lehet a barátcserje vagy a progeszteronkrém...)
2016. nov. 18. 11:37
6/10 A kérdező kommentje:
Semmi gond.Koszi a valaszt.Amugy csinaltam egy tesztet es nem is tudom,hogy ott van a csik vagy csak en latom annyira halvany.Amugy a ferjem is azt mondta hogy ott van.
7/10 A kérdező kommentje:
Letezik,hogy menszi elott par nappal lett volna csak az ovum es azert jott meg a menszi nagyon gyengen?Van egyaltalan ilyen?Volt mar valakinek menszi utan par napra a beagyazodas?Kivancsi vagyok hogy ket nap mulva mit mutat a teszt,mert ujra tesztelek majd.Doki csak jovo heten fogad.
Ha az előző ciklusodban fogantál meg, akkor a mensi normál idejében nem szokatlan, ha van némi pecsételés. A 9 nappal utáni barnázás viszont nem túl jó. Az nem lehet beágyazódás, mert ha nem ágyazódott volna be még a normál mensi időpontod előtt, akkor megjött volna rendesen, hiszen a tested nem kapott volna jelzést, hogy fenn kell tartani a nyálkahártyát. Ha bent a baba, akkor a mostani barnázás lehet progeszteronhiány miatt. Ha kevés a progeszteron, nehezen tudja fenntartani a tested a nyálkahártyát, ezért a pötyögés. Szerintem mielőbb fordulj orvoshoz, mert ha várandós vagy, akkor lehet, hogy progeszteron-pótlásra van szükséged ahhoz, hogy meg is maradjon.
Vehetnél egy olyan tesztet, amelyik megmutatja, hogy hányadik héten vagy. Abból már jobban lehetne következtetni arra, hogy melyik barnázás mi lehet.
2016. nov. 18. 17:06
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.Nagyon remenykedem a bababan.Majd megirom mi volt a dokinal is.Kosz a segitseget.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Meg nem tudott fogadni a doki,nem kaptam idopontot,de most lennek az ovulacio utani 10-ik napon, ha a kerdesben leirt barnazast ovus barnazasnak lehet nevezni. Kb ket napja fajdogal a hasam,nem tudom mitol,szedelgek is de lehet hogy csak en beszelem be magamnak mindezeket.Olyan regota probalkozunk a babaval,hogy mar minden tunetet produkalok neha.A hom nem szoktam merni,csak ebben a honapban kezdtem el.A ciklus elejetol 35.9 a hom,amugy ez az alaphom miota az eszemet tudom.Felment 36.2,36.3-ra majd az ugynevezett ovulaciokor(ismetlem ha az volt egyaltalan)leesett 35.9-re,majd vissza 36.3-ra,es azota ennyi.Nem tudom, hallottam es olvastam sok helyen hogy akinel nagyon alacsony az alapho az alacsony hovel is teherbe eshet,hallott valaki ilyenrol.Ne haragudjatok hogy ennyit kerdezek, de biztos van olyan aki megerti a helyzetem.
Kapcsolódó kérdések: