Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél mindenki a terhességtől?
Konkrétan arra gondolok, hogy ezen az oldalon minden ötödik kérdés ilyen színvonalú pl "a pasm ráélvezett a takaróra és én azzal aludtam terhes lehetek?" meg az egyéb baromságok. Arra lennék kíváncsi miért hiszi mindenki, hogy ilyen könnyű teherbe esni ha annyi elég lenne, akkor már rég lennén 20 milliárdan is nem csak 10en. sőt ezzel az erővel minden szexnél teherbe kéne, hogy essen a csaj.
Ez a kérdés csak azért született mert rohadtul unatkoztam (életem első kérdéseXD)
Azért mert tudatlanok és nemtörődömök. Én el nem tudnám magam képzelni még 12 évesen se, hogy ilyen alapvető dolgokat ne tudjak.. Iszonyat hülyék a mai fiatalok többsége.. Olyanokat is szoktam hallani, hogy "az első alkalommal nem kell védekezni, ez igaz?" stb.. Én komolyan tök szívesen eltüntetném az ilyen hülyéket.. ^^
Szóval ők nem a terhességtől félnek, hanem nem tudnak szexelni.. Jóformán csak annyi jut el az agyukba, hogy valamit valahova be kell dugdosni. És itt meg is állt a "tudomány". Idegesítő..
Mert félnek, nem tudom, én is félek és nem is élek szexuális életet, de ha élnék biztos mindig ez járna a fejemben. Lehet nem olyan könnyű teherbe esni, de mégis milyen sokaknak sikerül teljesen véletlenül... Aztán persze más kérdés hogy egy eseményutáni tabletta megoldja a dolgot. De én egy napig sem akarok terhes lenni.
19L
Az ilyen kérdéseknekm minimum a fel csak kamu, azért írják ki az emberek, hogy felkerüljön a fuckyeah-ra, meg hogy a sok tinigyűlölő elkezdjen puffogni, hogy úúúr isten milyen hülye a felnövekvő generáció satöbbi satöbbi, és a kérdés feltevői ezt nagyon humorosnak és érdekesnek találják.
20/L
Azért, mert hihetetlenül felvilágosulatlanok tudnak lenni a lányok. Meg ostobák.
Ez nagyon szomorú, szerintem a szülők dolga lenne erről beszélni velük, vagy legalább az iskolában kéne normális felvilágosító órát tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!