Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 72 órás tabletta okozhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PaRtY BoY kérdése:

A 72 órás tabletta okozhat menses késést?

Figyelt kérdés
19 éves srác vok és a bnőmnek junius 20-án jött meg a mensese. Julius 14 én szeretkeztünk sajnos kevés sikerrel ovszer kiszakadt de nem élveztem el benne de előváladék lehetséges h ment a bnőmbe. Nem haboztunk rá másnap vett be 72 órás tablettát escapelle-t és most 22 én kellet volna megjönnie de már 1 hete nem jön mega mensie:S van ilyen h nem jön meg talán a 72 órás tabletta után?
2010. júl. 26. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem okozhat.. hanem okoz:D
2010. júl. 26. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
de, ha még rá is parázik a leányzó, akkor meg főleg késhet..
2010. júl. 27. 00:06
 3/8 anonim ***** válasza:
A 72 órás elég durván felborítja a hormonrendszert, szóval ennél nagyobb késést és más -esetleg súlyos- mellékhatásokat is okozhat :/
2010. júl. 27. 00:22
 4/8 anonim ***** válasza:

bármi előfordulhat!durvén felborítja a rendszert.

Annyit tudok,legalábbis hallottam,hogy ha nyomban megjön,akkor terhes volt.de nem biztos,nekem csak mondták!

2010. júl. 27. 00:25
 5/8 anonim ***** válasza:

"sajnos kevés sikerrel"

LOL.

2010. júl. 27. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:

" ha nyomban megjoűön akkor terhes volt" ---> Ez baromság, a 72 órás, nem okoz vetélést. Az meggátolja vagy a spermiumokat, vagy a petesejt érését késlelteti, illetve ciklus közepén meg a beágyazódást akadályozza, de ha megtörtént az összeolvadás és beágyazódás akkor már semmit nem sinál.

Késhet emiatt igen! Én 10 éve óvszerezek 2x kellett 72 órás, egyszer semmi baj nem volt, egyszer meg kimaradt abban a hónapban, de ilyenkor érdemes jelezni a dokinak. Egyszer én is ezt kaptam, mert ekkor már menstruáció előtt áll a lány, szóval 2 hetet várnék, ha nem jeleznék a dokinak, mivel eltelt egy hét, ha egy hét múlva semmi keressétek fel az orvost ismét!

2010. júl. 28. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
én is escapelle-t vettem be, és nekem nagyot bezavart, bár alapból hormonzavarom volt régi anorexia miatt.
2010. júl. 28. 22:25
 8/8 anonim válasza:
persze , hogy okozhat. De ez rá is van írva a betegtájékoztatóra. ( nekem is kellett már. ) nem is régen. és most én is ki vagyok bukva h felborítja a hormon rendszeremet. bnőd ne stresszeljen mert attól még inkább késhet a mensi.
2010. júl. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!