Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan tudnám ezt megbeszélni vele? Nagyon zavar már a nemtörődömsége.
Egy ideje fogamzásgátló tablettával védekezünk a párommal. Amióta elhagytuk a gumit, ő az egész felelősséget rám hárítja. Kezdve attól, hogy megkértem hogy a biztonság kedvéért ő is legyen kedves állítani egy ébresztőt, nehogy még véletlen is elfelejtsem bevenni a tablettát. Nem volt rá képes, sőt még vita is lett belőle, hogy erről nekem kell gondoskodnom... oké, lenyeltem, nem is hoztam fel többé. Viszont 2-3 olyan alkalom is volt, amikor bizonyos oknál fogva kiegészítő védekezést kellett volna alkalmaznunk 1 hétig, mert a tabletta védelme csökkent. A legutóbbi pont aktuális, ugyanis antibiotikumos kezelésre volt szükségem, ráadásul hasmenés is van most... 1 hét mire újra biztonságosan lehetnénk együtt az orvosom szerint, párom meg rávágja, hogy nem kell a tablettának annyi idő mire hat. Tudja jól, hogy mennyire aggódom, hogy még csak életlen se csússzon be egy gyerek, és inkább biztosra megyek.
Kérdés: mégis hogyan tudnám ezt megbeszélni vele, hogy ne én legyek a hangulatgyilkos, meg a veszekedés kirobbantója? Egyszerűen már nem merek neki szólni, mert akkor az van, hogy hülye vagyok, meg kiviszem az észből, nem is akarok összebújni vele, stb...
Beszèlgethetsz vele, de aki ennyire önző, az ilyen is marad. :/ Mennyire érdekelheted, ha ebből se veszi ki a részét?
L
Jaj de rossz ez így. Tényleg olyan, mintha ő rossz ember lenne, azok alapján amiket eddig leírtam. De nem az. A másik vágyainak kielégítése kölcsönös, sokszor ajánlja fel, hogy ha van kedvem hozzá, akkor nagyon szívesen csinálja nyelvvel és szereti is csinálni. Csak én jóval kevesebbszer igénylem. Ez a szeretkezésekkel sincs másképp sajnos. Épp ezért szoktam kompenzálni mással.
Nem szeretném elhagyni, ahogy ő sem engem. Volt erről szó, hogy mégis mi lenne ha..., de mindketten arra véleményre jutottunk, hogy nem sokáig bírnánk ki a másik társasága nélkül.
Visszatérve a kérdésemre, hozzátenném, hogy sose voltam vele akkor együtt, amikor a tabletta védelme nem volt garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!