Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A hónapban kétszer fordult elő,hogy elfelejtettem bevenni a tablettát,de mindig pótoltam.

Múlthéten hétfőn másodlagos védekezés nélkül lefeküdtem a barátommal(ez volt az első).Másnap vettem be az utolsó gyógyszert.

A mensturációm nem jött meg (3-4napra az utolsó beszedése után meg szokott jönni).Lehet, hogy teherbe estem, és azért nem jött meg?Illetve azt hallottam,hogy a szüzesség elvesztése után szokott késni a menstruáció.

Esetleg az nagyobb védettséget nyújthat,ha 5éve szedem már a gyógyszert,vagy ennek semmi jelentősége?

Csak normális válaszokat kérek!Köszönöm előre is

2010. júl. 26. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

12 órán belül pótoltad hat a gyógyszer, ha nem lehetsz terhes. Vegyél tesztet.

L/18

2010. júl. 26. 15:11
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
kezdj el baba holmikat vasarolni :) gratulalok ;)
2010. júl. 26. 15:12
 3/15 A kérdező kommentje:

Elsőnek: 12órán belül pótoltam :)

Második válaszoló: A 0%-ban hasznos tanácsaiddal én nem büszkélkednék :)

2010. júl. 26. 15:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
ha pótoltad, akkor elvileg nem kellene, h gond legyen, főleg, ha 12 órán belül volt a dolog.. nem, az nem jelent semmit, h mióta szeded. de ez, h nem jött meg.. csinalj tesztet.
2010. júl. 26. 15:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mikor pótoltad 12 órán belül történt?

Ha nem jött meg,akkor mindenképp csinálj tesztet!

A szüzesség elvesztése után késhet a mensi,de tabletta melett ez nem számít,mert amikor fogamzásgátlót szedsz,az nem menstruáció és annak meg kell jönni,ha nem szeded be a tablettát a 7 napos szünetben.

De nem értem,hogy jön ide a szüzesség,ha már 5 éve szedsz tablettát gondolom nem most veszítetted el a szüzességed.

Csinálj tesztet és menj dokihoz!

2010. júl. 26. 15:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Alapba hormonproblémák miatt kellett szednem a gyógyszert,ezért szedem 5éve..
2010. júl. 26. 15:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyógyszert szedsz, a ciklust nem befolyásolja semmi, mert mesterséges. Sem stressz, sem szüzesség, semmi.

Igen, ha 5 éve szeded rendesen(!), akkor jobbak az esélyeid, valamint ha 12 órán belül pótoltad, akkor is. Így szinte kizárt a terhesség.

Azért ha nem jön meg, vegyél egy tesztet, és keress egy orvost, mert meg kéne jönnie. Lehet, hogy tabicserére van szükség.

2010. júl. 26. 15:17
 8/15 anonim ***** válasza:
33%
nem lehetsz terhes.velem is volt ilyen többször és megjött mindig!van jelentősége igen mert hozzászokott a szervezeted
2010. júl. 26. 15:18
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
utolsó vagyok bocsi nem olvastam végig.mikor kellett volna megjönnie vagy mikor kell?
2010. júl. 26. 15:19
 10/15 A kérdező kommentje:

És a kérdés kiírása után 10perccel meg is jött...Azt hiszem túl ráparáztam a dolgokra :D

Nagyon szépen köszönöm a normális hozzászólásokat, és a hasznos információkat!

2010. júl. 26. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!