Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi a valószínűsége a terhességnek?
Nekem a menzeszem előtt ki szoktak jönni a pattanásaim és fájnak a melleim. Ezek nem lehetnek a terhesség tünetei. Ha megtermékenyült a petesejted, akkor még vándorol a beágyazódás 8-10. napon történik. Kb. 2 hét múlva jelentkeznének a tünetek, mivel akkor kezdődik termelődni a hcg nevezetű hormon. Vándorlás közben távozik a petesejt a méh nyálkahártyájávall együtt (elvileg), feltéve HA megtermékenyült. Minimális az esélye, hogy terhes vagy, nyugodj meg.
Eseményutáni tablettával szerintem se próbálkozz, csattra vágja a szervezetedet, mindent felborít belülről.
Még az elöző vagyok.
Ráadásul az eseményutáni tabletta 6000 ft.
19:31-es
Bocs,kijavítanálak.Ha a petesejt megtermékenyült,akkor a méhnyálkahártya nem válik le,mert akkor nem tud beágyazódni a megtermékenyített petesejt!A többit jól mondtad!
Kérdező: Elmennék dokihoz és megkérdezném,hogy mit gondol,kell-e 72 órás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!