Miért késhet? Mennyi a valószínűsége a terhességnek?
Figyelt kérdés
A barátommal a ciklusom 25. napján szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, de az elején párszor gumi nélkül is betette. A ciklusom átlagosan 31 napos, és már július 28.-án meg kellett volna jönnie. Közbe görcsöl néha a hasam meg érzékeny a bimbóm de ennyi. 3 terhességi tesztet csináltam (pregimax plusz, maria romed, gabriel) mindegyik negatív lett. Akkor mitől késhet? Lehet hogy mégis terhes vagyok? Csak nem mutat jót a teszt? De 99%-os a megbízhatósága. Aggódom. Menjek orvoshoz?2010. júl. 6. 20:49
1/4 anonim válasza:
Az előváladéktól is teherbe lehet esni, de szerintem te nem vagy terhes, hiszen a ciklusod 25-dik napján voltatok együtt és akkor tutira nem volt peteérésed. Valószínűleg azért késik, mert stresszel, hogy úristen mi lesz ha! De nyugodj meg, az hogy görcsöl a hasad, érzékeny a mellbimbód annak a jele, hogy pár napon belül meg fog jönni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy nem vagy terhes. Ha 31 napos a ciklusod, akkor a 17. nap körül volt peteérésed. Ne aggódj!
3/4 A kérdező kommentje:
Már a 4. tesztet csináltam meg ami negatív. És még mindig nem jött meg.
2010. júl. 7. 09:50
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött:))
2010. júl. 8. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!