Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vannak olyan nők akik fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akik fogamzásgátló mellet estek teherbe?

Figyelt kérdés

Volt nálunk egy védőnő a középiskolában aki, a fogamzásgátlásról és az abortuszról beszélt. Na most én 17 éves vagyok fogamzásgátlóval védekezem (1 éve), és a védő felolvasott 6-7 cikket hogy, teherbe estek a nők fogamzásgátlóval együtt, majd elment abortuszra és volt 2 nő aki, meddő lett. Annyira megrázó számomra hogy, szedem a tabit és úgy is teherbe eshetek vagy csak én látom ennyire félelmetesnek?? :S Tudom a tabi most a piacon az egyik legjobb módszer a hüvely gyűrűvel egyetemben de, akkor is annyira zavar hogy, teherbe eshetek( főleg úgy hogy rendszeresen szedem, nem szedek más gyógyszert, nincs hányás, hasmenés és így is bejöhet annyira rossz hogy, nem tudod teljesen irányítani.)

És vannak olyan emberek akik egyáltalában nem védekeznek és csodálkoznak rajta ha összejön egy apróság Pl.: osztálytársam és ott panaszkodik nekünk hogy, már 2 hónapja nem jött meg neki...eddig 1 éve nem védekeznek barátjával eddig szerencséje volt. Amúgy érdekelne a ti véleményetek is erről, vagy csak tényleg én parázok ennyire. Köszönöm előre is a válaszokat. :)

2008. nov. 20. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A védőnők 90%-a olyan hülyeségeket beszél, hogy én már nem hiszek nekik! Gondolj csak bele, könyvből akarják neked megtanítani pl. ha babád lesz, hogy mit és hogyan csinálj! Én inkább hallgatok majd anyukámra és kisbabás barátnőimre, mint egy olyan öregasszonyra, akinek gyereke sincs (nálunk ilyen a védőnő)! A védőnők szokták mondani, hogy 6 hónapos koráig a baba ne kapjon az anyatejen/tápszeren kívül semmit! Tiszta vicc, már 3 hónaposan lehet neki adni a húslevesből répát, krumplit! Inkább ezt egye, mint az a sz** tápszert ha nincs anyateje az embernek!

Jó ez csak egy példa volt, tudom, hogy téged még nem érint ez a dolog!

Ne félj, ha rendesen szeded, akkor nem eshetsz teherbe! Az az 1000-ből 1 pedig olyan, hogy elfelejti bevenni, pótolni a tabit, hány, hasmenése lesz stb... És nem figyel oda utána (nem védekezik más módszerrel)!

Ne higyj nekik!!!

2008. nov. 21. 15:37
 12/15 anonim válasza:

25 éves vagyok egy 5 éves kislány édesanya,boldog h

zas vagyok! De nem minden igy volt 18 évessen abortuszom volt egy másik városba másik kórházba de rendessen szedtem az orvos által ki irt gyógyszereket! Igy nem lett baj mikor el jótt az ideje a "tervezett babának" probléma nélkül teherbe estem 9 hónap utá áprilisba meszületett a lányom! Szóval ha valami hetes végezte volna az abortuszt lehet hogy most meddő lennék! Másoknak is volt abotusz,inkább mint a gyerek meg vele együtt te szevengyetek,pláne ha nincs hova meg persze KINEK mert ijenkor magadra maratsz mert az apa jelölt még túl fiatal és oljra lép! Ne aggódj,védekezz ezentúl is és nem lesz baj!!

2008. nov. 21. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Azám, még egy példa a babás védőnőkről!!! (én voltam a fegyelmis)

Van egy bnőm elég korán terhes lett (19) és nem vette észre, menzesz, no tünet, tesire járt, szóval a kilókkal sem volt gond... Mire észrevette késő volt...

Na és ugye védőnő anyám kínja... Elég sokat segítettem neki, kvázi én voltam a gyerek "apja", ha Ő volt előadáson én voltam a gyerekkel, s fordítva. 1ütt laktunk. Így hát volt, hogy a védőnéni rám esett...

9 hónaposok voltunk és a pici megőrült a szalonnáért hagymával, folyamat az evett, enm is volt hajlandó mást...

Erre a védő néni... Hát lassan ki lehet facsarni egy alma levét és egy mokkás kanállal ki lehet próbálni, hogy hogy reagál.

Na Te jó ég gondoltam magamban, Te gyerek ha most idebüfizel nekem egy hagymásat, a védőnéni a fejemet szedi az tuti, így hát csak bólogattam és próbáltam a gyereket minél távolabb tartani a védőnőcitől...

Gyereket életében max tankönyvben látott és arra képes, hogy eldöntse melyik a gyerek segge (de csak azért mert a pelenka nem hat sapkának) és melyik a feje... Egyébként pfff....

Bocsi, tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de a védőnőkről, megint csak ennyit...

2008. nov. 21. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:
A húgom így fogant meg 13 évvel ezelőtt...
2010. máj. 24. 17:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja, a szomszéd kislány 7 évvel ezelőtt, illetve az egyik barátom öcsikéje 3 évvel ezelőtt.

más személyes példa nem jut eszembe...

2010. máj. 24. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!