Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vannak olyan nők akik fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akik fogamzásgátló mellet estek teherbe?

Figyelt kérdés

Volt nálunk egy védőnő a középiskolában aki, a fogamzásgátlásról és az abortuszról beszélt. Na most én 17 éves vagyok fogamzásgátlóval védekezem (1 éve), és a védő felolvasott 6-7 cikket hogy, teherbe estek a nők fogamzásgátlóval együtt, majd elment abortuszra és volt 2 nő aki, meddő lett. Annyira megrázó számomra hogy, szedem a tabit és úgy is teherbe eshetek vagy csak én látom ennyire félelmetesnek?? :S Tudom a tabi most a piacon az egyik legjobb módszer a hüvely gyűrűvel egyetemben de, akkor is annyira zavar hogy, teherbe eshetek( főleg úgy hogy rendszeresen szedem, nem szedek más gyógyszert, nincs hányás, hasmenés és így is bejöhet annyira rossz hogy, nem tudod teljesen irányítani.)

És vannak olyan emberek akik egyáltalában nem védekeznek és csodálkoznak rajta ha összejön egy apróság Pl.: osztálytársam és ott panaszkodik nekünk hogy, már 2 hónapja nem jött meg neki...eddig 1 éve nem védekeznek barátjával eddig szerencséje volt. Amúgy érdekelne a ti véleményetek is erről, vagy csak tényleg én parázok ennyire. Köszönöm előre is a válaszokat. :)

2008. nov. 20. 18:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Persze, nem létezik 100%-os módszer. Még Jézus is megszületett valahogy, pedig ott aztán semmi sem volt :D
2008. nov. 20. 19:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a steriklizáció sem biztos módszer, a legjobbaknál is van csekélyke esélye, hogy beüt egy foganás. Persze minél több "bakit" követsz el használat közben, annál valószínűbb a teherbeesés. Azok a cikkek gondolom még véletlenül sem szóltak arról, hogy milyen egyéb körülmények voltak a tabi szedése mellett, gondolok itt azokra amiket felsoroltál (hányás, hasmenés, egy kimaradt/megkésett beszedés stb). Mellesleg ha jól emlékszem a a indexére, 0.1 körül van: nagyjából 1000 nőből egynél fordul elő terhesség, bár nem vagyok nagy matekos :) Az meg hogy az abortusz után meddő lett már annak a vágóhídnak a hibája, ahol az abortuszt csinálták...

Én a helyedben nem aggódnék emiatt, főleg ha tényleg előírásszerűen történik nálad minden tabiügyben! :)

2008. nov. 20. 19:14
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Igazából én se értem miért vagyok ennyire ideges hisz kicsi az esélye de, akkor is tőri a fejem. Nah de azért már jobb :)
2008. nov. 20. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Hozzánk is jöttek védőnők anno, és mindenféle sületlenséget összehordtak a szexről, meg a terhességről, hogy elijesszenek minket. Persze ők csak a munkájukat végzik, és megakarnak védeni minket, de azért ilyennel riogatni az embert már túlzás. Természetesen van ilyen is, de ez 100ból egy nővel történik meg és lehet, hogy az a nő nem szedte be időben, kimaradt pár nap, stb...
2008. nov. 20. 21:18
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

A barátom így született:D, ha annyira zavar használj gumit is...

Sajnos a szexet utódnemzésre találták ki:D, és hát az ember csak ember...nem tudja 100% osan befolyásolni a természetet..én nemrég kezdtem el szedni de ha beütne egy baba akkors em esnék kétségbe:) de anyósjelöltem kikészülneXD

2008. nov. 20. 23:46
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
A védőnő nem ijesztget, nem beszél zöldségeket, és még csak nem is irigykedik rád, amiért szexelsz, egyszerűen csak azért mondja, h tisztában legyetek a tényekkel. Nem túl gyakori a terhesség tabletta mellett, de van ilyen. Kb. 500-1000 nőből 1 ÉVENTE!!
2008. nov. 21. 11:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

De sajnos a védőnők 10 esetből 9szer sületlenségeket beszélnek. Nálunk anno lejátszott egy telibe véres abortuszt és elmagyarázta, hogy ilyet meg ne merjetek tenni, mert ez micsoda bűncselekmény stb... Akkor beszóltam neki, hogy se nem bűncselekmény se nem elítélendő és ha 18 évesen terhes leszek elvetetem. A fegyelmi tárgyalásomon én voltam a legembertelenebb ember, amit akartok... Mert persze 3 védőnőnek is ott kellett lennie, de így is oltottam őket. (Ez gimi 4ben volt, azóta is röhögök rajta és az összes védőnőt szánom, mert butábbak, mint a sokévi átlag...)(tisztelet a kivételnek)

Ezért olvastak nektek fel ilyen cikkeket és sztem ha neked eddig bevált a tabi, ne idegeskedj! Nagyon minimális az esélye!!! szinte egyenlő a nullával.

Nyugi! :o)

Szép napot!

2008. nov. 21. 13:08
 8/15 anonim ***** válasza:
Valahogy nálam is az a helyzet, mint a vidám válaszolónál:) Az elején rengeteget idegeskedtem, meg voltam győződve arról, hogy én leszek az az 1 abból a 100ból vagy 1000ből, kitudja, melyik az igaz. De nem érdemes félni! Ártasz vele magadnak (és a babának:D vicc volt sajnálom, nem fordul elő többet), ugyanis ha rendes szedés mellett mégis beüt, egyszerűen el kell hinni, hogy ennek így kellett lennie. Naésaztán? Nők vagyunk, és én speciel nem gondolnám úgy, hogy kettétört az életem, mert becsúszott egy baba. Persze, valószínűleg összefosnám magam, meg kétségbeesnék (meg rajtam kívül még egy páran:)), de sokkal könnyebb úgy elviselni a kockázatot, hogy nem félsz tőle halálosan. Szerintem.
2008. nov. 21. 13:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy szedek gyógyszert, rendesen védekezem, és 19 éves vagyok:) üdv.
2008. nov. 21. 13:19
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) gondolom a barátod 10 éve már biztos megszületett :):D:D és akkoriban nem voltak ilyen jó a fogamzásgátlók mint, ma!! ebben bizakodom hogy, mai fogamzásgátlók 1% alá mennek :)
2008. nov. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!