Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spirál a legjobb védekezési forma szülés után?
Miert lenne a legjobb? Szerintem nem az, nekem peldaul olyan eros verzesem volt minden honapban, hogy rettegtem elore a menstruaciotol. A legolcsobb vedekezesi forma talan, de hogy nem a legjobb, az tuti.
Nekem nem volt a legjobb, sokkal jobban szeretem a tablettat.
Szia!
Nekem a legjobb a spirál. A mensim ugyanolyan mint régen. Megsem érzem és kevés is van. Gyógyszert nem szedhetek,mert sajnos nekem rengete cuszta volt a mellembe tőle.(sajnos előfordul,de ritka az orvosok szerint)De a gyermekeim előtt pharmatex kúpot használtam. Az is jó egyébként.
De mindenkinek más válik be.
Az a baj, hogy mindegyik fogamzásgátlási módszernek van hátránya. A gyógyszernek ezer a mellékhatása, én nem tudtam szedni, 3-at is kipróbáltam, de mindegyiktől volt valami bajom. Na meg a babát is féltem, hogy a gyógyszer átmegy a tejbe.
A kúp elég kellemetlen, még másnap is folyt ki belőlem. Azért sokszor ezt használjuk. Viszont rá van írva, hogy mivel a hüvely kémhatását megváltoztatja, hajlamosabb lehetsz a gombás fertőzésre. Nekem sajnos már többször ki is jött tőle.
A spirálról engem lebeszélt a doki, mert azt mondta, hogy lehet tőle petefészekgyulladás, ha akarok még gyereket, akkor ne kockáztassunk. Egyébként a 2. gyerek után én mindenképp ki fogom próbálni. sok ismerősöm dicséri, de az is igaz, hogy sokaknak nem vált be. Anyu pl. nagyon erős petefészekgyulladást kapott tőle, az erősebb vérzés is igen gyakori.
Szóval mi gumizunk, de azt meg a férjem utálja nagyon.
A hagyományos spirál mellett elég gyakori a teherbeesés, petefészekgyulladás, igen erős menstruáció.
Nekem hormonális spirálom van 2 éve, eddig semmi bajom tőle, remélem így is marad. De a hallottak alapján hagyományosat tuti nem rakatnék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!