Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előváladéktól lehet terhesség, vagy nem?
Nem leugatás volt..kérdés..
És igen,feltettem a kérdést,mert szerintem sok mindenkit érdekel, sokszor volt kérdés,és itt le akartam zárni, hogy egyforma választ kapjunk..de mindenki tudott normálisan írni,neked közbe kellett szólnod.
"Azzal a tévhittel szemben ami az elmúlt pár évben terjed (főleg itt), az előváladék NEM TARTALMAZ spermiumot. Egy külön mirigy termeli. Funkciója az, hogy kitisztítsa ejakuláció előtt a hugycsövet, mivel a vizelet kémhatása káros a spermákra.
Namost az előváladékban akkorlehet spermium, ha a hugycsőben volt spermium. Tehát ha a férfi a legutolsó ejakulációja óta nem vizelt. Ha vizelt akkor a savas kémhatás minden bizonnyal az eselegesen ki nem mosódott spermát is megöli percek alatt. "
Ezt a hozzászólás kerestem én is. Ez így van! Anatómiai csoda az férfi, amelyik mégis képes szimplán, kizárólag csak az előváladékkal teherbe ejteni, ha előtte nem voltak spermiumok a húgycsövében. (De ha lehet, azért ne játsszatok olyasmivel, hogy megszakítás meg "csak fél percig gumi nélkül", oké? Kisdobos becsszó, hogy ilyen hülyeségek nélkül is élvezetes a szex!)
Itt van rögtön az ellenpélda,hogy nem..
Előtte meg,hogy igen..
És ilyenkor tudja az ember..
Minden ehhez való kérdésre lehet választ találni,csak erre nem?
Sajnos az a gond, hogy a legtöbb fiatal fiú egyszerűen képtelen kontrollálni az orgazmusát. Tehát elvileg lehet, hogy időben ki akarja venni, de aztán van még annyira ügyetlen, hogy elsül benn. De az is lehet, hogy az első menet után közvetlenül jön még egy, vagy épp előtte önkielégített stb. Én mint nő, nem bíznék annyira egy pasiban sem, hogyha tényleg nagy gáz lenne egy baba, hogy majd ő figyel. Így a fiataloknak is inkább a normális védekezésre lenne szükségük, a mindennapos "kivette időben, de lehetek terhes" kérdések helyett.
Amúgy én is orvosi csoda vagyok akkor, mert én is "megszakításossal" fogantam.
Az előváladékor a Cowper-mirigy termeli. Innentől tessék szépen gondolkozni.
Utolsónak: nem azt mondtam, hogy az orvosi csoda, ha valaki megszakítással lesz terhes, képzeld, én is tudtam, hogy az nem védekezés. Vajon miért írtam oda, hogy ezzel nem kell játszani? Ja, biztos csak viccből, nem? -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!