Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előváladéktól lehet terhesség,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előváladéktól lehet terhesség, vagy nem?

Figyelt kérdés
Van aki ezt mond,van aki azt..
2010. júl. 22. 23:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Igen lehetsz.
2010. júl. 22. 23:41
 2/17 anonim ***** válasza:
44%
Lehet!
2010. júl. 22. 23:41
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Még hányszor teszitek fel ezt a kib..szott kérdést? :@

Ha ennyire zavarnak az eltérő válaszok battyogjál el egy nőgyógyászhoz és kérdezd meg tőle.

Ha annak sem hiszel vonulj zárdába.

2010. júl. 22. 23:43
 4/17 anonim ***** válasza:
47%

23:43 vagyok..

Az mondjuk érdekelne hogy mi köze a teherbeesésnek a szüzességhez? Válassz megfelelő kategoriát.

2010. júl. 22. 23:44
 5/17 A kérdező kommentje:

kb. 0,1% esélyed van az előváladéktól teherbe esni.

Azzal a tévhittel szemben ami az elmúlt pár évben terjed (főleg itt), az előváladék NEM TARTALMAZ spermiumot. Egy külön mirigy termeli. Funkciója az, hogy kitisztítsa ejakuláció előtt a hugycsövet, mivel a vizelet kémhatása káros a spermákra.

Namost az előváladékban akkorlehet spermium, ha a hugycsőben volt spermium. Tehát ha a férfi a legutolsó ejakulációja óta nem vizelt. Ha vizelt akkor a savas kémhatás minden bizonnyal az eselegesen ki nem mosódott spermát is megöli percek alatt.

És ha még valami durva véletlen folytán mégis kerülne kis mennyiségű spermium az előváladékba a hugycsőből, annak akkor is minimális az esélye arra, hogy elérjen a petesejtig. Egyrészt az "út" nagyon hosszú. A sperma nem "szórakozásból" spriccel ki a péniszből, hanem azért, hogy minél kevesebbet kelljen úsznia a spermának. Az előváladék viszont nem spriccel.

Másrészt a spermák 99%-a az út közben elpusztul. Az előváladékban pedig ha van is akkor olyan alacsony az életképes spermiumszám, hogy veszélyesebb átmenni a zebrán, mert ott több esélyed van rá, hogy elüt egy autó.

Az ilyen "jajj azelőváladéktól 2gumival teherbeeestem" típusú íróknál valószínűleg nem csupán előváladékról volt szó, hanem a tapasztalatlan férfi tag elélvezett, un. részlegsen (közepes mennyiségű spermium távozik a péniszből, ám az nem lankad le és a nemi vágy nem múlik) csupán nem észlelte.

ezt egy másik kérdés alatt találltam

2010. júl. 22. 23:49
 6/17 A kérdező kommentje:
23:44... normálisan nem megy?
2010. júl. 22. 23:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen, lehet.!
2010. júl. 22. 23:51
 8/17 anonim ***** válasza:

Én így lettem. Anyám pedig szűz volt, apám tapasztalt. Ennyi.

L/18

2010. júl. 22. 23:55
 9/17 A kérdező kommentje:
apud újjára ráment az előnedv és anyudba felvitte?
2010. júl. 22. 23:58
 10/17 anonim ***** válasza:

23:44 vagyok.

De megy normálisan is.Ha nem milliomodszorra kell válaszolni egy kérdésre, ésha nem egy hozzádhasonló okoskodó idióta teszi fel ..ráadásul vannak akik arra méltatnak hogy válaszoljanak a kérdésedre normálisan ( nem magamra értem ) lásd utolsó, te mit csinálsz kedvesen? Leugatod...hát grat. lehet nem nekem kéne normálisabbnak lennem?

2010. júl. 23. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!