Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló az oka? vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló az oka? vagy valami más?

Figyelt kérdés
20éves vagyok lassan már egy éve h van barátom. még a kapcsoltunk előtt fél évvel orvos javaslatára kezdtem el szedni fogamzásgátlót mivel a menstruációmmal voltak problémák (rendszertelen, hasfájás stb.)lindinette20-at szedek nagyon bevált, semmi gondom a menstruációmmal csak sajnos a szexuális vágyam minimum talán meg annál is kevesebb. szeretem a barátom, vele akarok lenni csak a szexet nem kívánom.lehetséges h a orvosságtól van? mit tegyek ha félek abbahagyni a tabletták h megint problémáim lesznek? csak megjegyzem a fogamzásgátló nélkül meg nemvolt szexuális kapcsolatom
2010. júl. 22. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
ugyan ezt szedem nekem is ilyen gondom volt ill van vele. De azt már neked kell eldönteni hogy bevállalsz egy gyógyszer váltást, vagy kerestek valami alternatív megoldást.
2010. júl. 22. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:
talán ez a tabi váltás lesz a megoldása, vagy tartok szünetet és megvárom h az közbe mi lesz, köszike amúgy
2010. júl. 22. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A tabitól van vszínűleg. Gyakori mellélhatás. Próbálj meg másik gyógyszert. Ha semmi sem jó, akkor meg más fogamzásgátló eszközt keress. Pl. óvszer.
2010. júl. 22. 22:42
 4/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, de másik gyógyszertől. Mire rájöttem mitől van... Abbahagytam a gyógyszert, más alternatívára váltottunk, kb 1 hónap után már kezdett a libidóm igencsak növekedni... :D
2010. júl. 23. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!