Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok? Tesztet hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? Tesztet hány nap után csináljak?

Figyelt kérdés
félek hogy terhes vagyok.....hátulról csináltuk....ki huzta belőlem amire hátra néztem ki huzta és ott volt az ondó a végén...nem tudom h már belém ment el...vagy amikor ki huzta utánna..és ő se tudja
2010. júl. 22. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nefélj, mert ha mégjobban stresszelsz, nem lesz jobb. várjál, (énis most azt teszem, mert nekem meg nem akar megjönni, pedig védekeztünk) és később vedd meg a tesztet. addig ne félj. ne aggódj
2010. júl. 22. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Neked is inkább ilyen teszt kellene még: [link]
2010. júl. 22. 21:54
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató szavakat...és sok szerencsét neked
2010. júl. 22. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha még benne vagy a 72 órában, akkor orvos és esemény utáni tabletta.

Ha kicsúsztál, akkor csak a reménykedés marad.

2010. júl. 22. 22:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel ondós volt a pénisze, elég valószínű, hogy beléd élvezett. A terhességed esélye azon múlik, hogy a ciklusod melyik részében jártál. Mikor kellene megjönnie a menstruációdnak? Úgy többet tudok segíteni.

2010. júl. 22. 23:39
 16/17 anonim ***** válasza:
és mi lett volna, ha védekeztek? ugyanis nem csak úgy lehetsz terhes, hogy belédélveznek, hanem az előváladéktól is.. most komolyan, jobb utólag idegeskedni??
2010. júl. 23. 03:55
 17/17 A kérdező kommentje:
nem:( meg bántam..nagyon meg bántam:(:(:(:(
2010. júl. 24. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!