Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm nem hajlandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem hajlandó fogamzásgatlot szedni, de attól még ugyanúgy élünk szexuális életet. Ez engem felemészt. Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy a barátnőmmel a rendes szexig nem jutottunk el. Viszont már minden más, rendszeresen megtörténik. Az orális szex minden formája. A porblema az, hogy egy nagyon óvatos és akadekoskodo srác vagyok, ezért akárhányszor együtt vagyunk (és elég gyakran élünk nemi életet)

Én izgulok, hogy nehogy valami úton módon sperma kerüljön a barátnőm hüvelyébe.

Én javasoltam neki a fogamzásgatlo tablettát, hogy ne kelljen mindig ilyeneken izgulni, de ő nem hajlandó bevenni. Ezt én meg is értettem, mert a saját teste, saját döntése.

Az a helyzet, hogy a dolgok ugyanúgy megtortennek mert annyi kockázatot nekem ő megér, de félek hogy előbb utóbb csak egyszer felejtunk el kezet mosni, csak egyszer ragad el minket a hév, csak egyszer történik egy baleset és megyek el rossz helyre, és tadamm máris apuka lehetek.

Nagyon szeretem őt, és a szexuális életünk is rendben van, de egyszerűen akárhányszor csináljuk, utánna gyomor idegbe vagyok, agyalok, annyira hogy szinte már felemészt.

Szerintetek ez férfiatlan?

Talan szakítanom kéne, és nem vagyok elég érett, hogy ezen ennyit izgulok?

2020. jan. 27. 19:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Gumi ember gumiiiii

Ha meg ennyire félsz akkor menj el pszichológushoz, mert tönkreteszi a kapcsolatotokat a sok aggodalmaskodás.

2020. jan. 27. 21:03
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy gumival nem olyan jó, mintha tényleg benne mennél el/érezne téged magában, de még mindig az talán a legjobb. Egyrészt aktus után könnyű kidobni, nem folyik ki belőle/nem kell időben kihúzni stb. A fogamzásgátló előtt rengeteg vizsgálatot, tesztet meg kell csinálni és bevinni mintának, ellenőrzésre, számon tartani, pontosan melyik nap melyik pirulát veszi be a lány. Nem is beszélve a mellékhatásokról: egyéb hormonzavar, fáradtság, alacsonyabb szexuális vágy, hízás, kb. tényleg bármi, szerintem elég necces és trükkös, meg persze egyénfüggő, kinek melyik típusú jön be. És az sem olcsó ám! Neked ez nyilván kényelmesebb lenne, de gondolj rá is.
2020. jan. 27. 21:10
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan megfordult a fejedben hogy otthagynád amiért nem hajlandó tönkre tenni magát hormonokkal?! Tényleg szereted vagy csak ezt most így random oda írtad hogy szépítsd a dolgot?

Már ott sértő ez az egész hogy ráakarod erőltetni, köttesd el magad ennyi erővel és akkor nem kell aggódnod 😠

Ja és igen nem vagy elég érett, menj játszani vagy valami a szexet meg hagyd a felnőttekre

2020. jan. 27. 23:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Abszolút felelősség tudatos srac vagy. De ott az óvszer. Pont azért van, hogy megvedjen. Én 3 év kapcsolat után votlam hajlandó szedni a gyógyszert (18 éves korom előtt nem!) pont azért, mert feltettem magam. Bennünk is volt para, de tudtuk, hogy az óvszer megvéd a nem kívánt terhessegtol. Lemész a drogéria a és veszel egy dobozzal. Ilyen egyszerű.
2020. jan. 28. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!