Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem hajlandó fogamzásgatlot szedni, de attól még ugyanúgy élünk szexuális életet. Ez engem felemészt. Adnátok tanácsot?
A lényeg, hogy a barátnőmmel a rendes szexig nem jutottunk el. Viszont már minden más, rendszeresen megtörténik. Az orális szex minden formája. A porblema az, hogy egy nagyon óvatos és akadekoskodo srác vagyok, ezért akárhányszor együtt vagyunk (és elég gyakran élünk nemi életet)
Én izgulok, hogy nehogy valami úton módon sperma kerüljön a barátnőm hüvelyébe.
Én javasoltam neki a fogamzásgatlo tablettát, hogy ne kelljen mindig ilyeneken izgulni, de ő nem hajlandó bevenni. Ezt én meg is értettem, mert a saját teste, saját döntése.
Az a helyzet, hogy a dolgok ugyanúgy megtortennek mert annyi kockázatot nekem ő megér, de félek hogy előbb utóbb csak egyszer felejtunk el kezet mosni, csak egyszer ragad el minket a hév, csak egyszer történik egy baleset és megyek el rossz helyre, és tadamm máris apuka lehetek.
Nagyon szeretem őt, és a szexuális életünk is rendben van, de egyszerűen akárhányszor csináljuk, utánna gyomor idegbe vagyok, agyalok, annyira hogy szinte már felemészt.
Szerintetek ez férfiatlan?
Talan szakítanom kéne, és nem vagyok elég érett, hogy ezen ennyit izgulok?
,,lényeg, hogy a barátnőmmel a rendes szexig nem jutottunk el."
Nem értem a válaszokat
Ha nem is szexeltek, mi a szartól lenne terhes?
Ha meg olyan marha jó a kapcsolat, miért nem szexeltek rendesen?
Húzz óvszert!
Én màt kipróbàltam a fogamzàsgátlót, és tönkre tette a szexuàlis életemet. Hüvelyszàrasság, 0 libidó, fejfàjás, rosszullét, ez mind ki jött nàlam a gyógyszer miatt! Pedig sokat próbàltam ki.
Szóval inkàbb gondolj a barátnőd egézségére! Ne miattad szedjen, hanem maga miatt.
Leírom neked még egyszer, hátha felfogod:
Amíg nem szexeltek NORMÁLISAN, azaz a farkadat nem rakod bele a hüvelyébe, addig k.vára felesleges bármiféle fogamzásgátlás, ugyanis nem lesz terhes. Tudom, hihetetlen, de se a nyalástól, se a szopástól, de az ujjazástól, se a hasra, se a vulvára élvezéstől nem lesz terhes.
Ha majd RENDESEN dugtok, akkor meg húzzál kotont és meg van oldva a dolog.
Még csak az orális szexnél tartanak, sokaknak itt szövegértelmezési problémája van.
Kérdező, te meg milyen jogon várod el, hogy fogamzásgátlód szedjen? Mert azt nem látom sehol leírva, hogy a gumi bármikor is megfordult volna a kis fejedben. Nagyon szeretheted azt a csajt, ha ezt is az ő nyakába akarod varrni, szép egy alak lehetsz. Ha meg teherbe ejtenéd, biztos mögötted porzana az út legjobban. Hagyd békén a hülye ötleteiddel és szakíts vele. Mindenki jobban jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!