Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tünetek alakultak ki nálad amikor abbahagytad a fogamzásgátló szedését?
Mikor jött meg utána? Miért hagytad abba? Mit szedtél? Mióta?
Most egy hónapra szüneteltetnem kell a szedését, mert az orvos ezt javasolta. :S És nagyon félek, hogy mik lesznek a tünetek. Majdnem 4 évig szedtem a Tri-regolt...
nem akarlak megijeszteni....
Tesóm abbahagyta 5 év szedés után,(bár nem azt szedett mint te) de rendszertelen neki, és már lassan 3 hónapja nem menstruált.
Viszont ha szedte volna, trombózisa lett volna.....ne szedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs olyan orvos, aki egy hónapos szünetet kér. (Ha mégis, azonnal keresni kell egy másikat.)
Az egy hónapos szünet semmire nem jó, többet árt, mint használ. A fogamzásgátló minimum 3 hónap alatt ürül ki a szervezetből, így 1 hónapnak semmi értelme.
Ellenben felborítja a hormonjaidat, amik egy hónap alatt nem rendeződnek.
Nekem, mikor abbahagytam, 1 menzesz kimaradt. Ha neked is kimarad, ugyan honnan tudnád, mikor kell elkezdeni újra szedni? Sehonnan. Kihagyni legalább fél-1 évet kell.
Ez vagy kamukérdés, vagy a kérdező önhatalmúlag akar szünetet tartani... vagy az orvos iszonyúan gáz.
Akkor valószínű gázok az orvosok. Mert nem csak egy orvos véleményét kértem ki. Pecsételő vérzésem volt az utolsó egy néhány hónapban.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A barátnőm több, mint fél éve abbahagyta, és azóta nem jött meg neki.Bár nem tudom, mit szedett.
Én május elején hagytam abba, semmi tünetem nincs azóta, 3 hétre megjött az első, újabb 3 hétre a második menstruációm, újabb 3 hétre megfogant a babánk! :)
Nyugi, minden szervezet másként reagál, de többnyire jól veszi az akadályt! Ne aggodalmaskodj! Én vagyok az élő példa. Se nem fogytam, se nem híztam. Nem lettem pattanásos, rendre meg is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!