Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aktív dohányzók nem szedhetnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív dohányzók nem szedhetnek fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés
Azt hallottam veszélyes, de miért az?
2008. nov. 19. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:

szedhetnek nyugodtan.

valószínűleg azt halottad, hogy a dohányzás és a fogamzásgátló is növeli a trombózis esélyét, azaz a kettő együtt dupla kockázat. Ami egyrészt igaz, másrészt meg a baromi kicsi még duplázva is baromi kicsi marad.

2008. nov. 19. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
szedhetsz nyugodtan
2008. nov. 19. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A dohányzás önmagában veszélyes. Nem kell ide fogamzásgátló.
2008. nov. 19. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Első válaszolóval nem értek egyet,igenis a kettő együtt sokszorosára növeli az érrendszeri megbetegedések kockázatát!! És nemcsak 35 év felett!
2008. nov. 19. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
Az összes tájékoztatón rajta van, hogy a dohányzás növeli a trombózis kockázatát (a tabletta használata is minimálisan), ráadásul a legtöbb orvos is kiemeli ezt. Nem tudom, miért kéne annyira nyugodtan dohányozni mellette, mindenesetre én nem tenném, sok olyan fiatal (jelenesetben jóval 35 év alatti) lány kapott úgy mélyvénás trombózist ettől a kombótól, akinek a genetikai vizsgálat alapján nem kellett volna félnie. És ez nem a védőnéni rémképe, erre igenis oda kell figyelni szerintem. Üdv.
2008. nov. 21. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!