Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 11 cm-es méretben óvszer?
Óvszer biztos hogy jó lesz, de szerintem is még várjatok. Még nem tudjátok, hogy mit okozhat a jövőben egy nem jó döntés.
Játszatok, pettingeljetek, élvezzétek egymást, még közösülés nélkül...
hát..........
lehet h túl kicsi és vékony és esetleg bentmarad:(de te tudod
meg a többi válaszoló
én a csaj helyében nem engedném mert félnék h ott marad:(
bocs
télleg nem lelombozásra mondom
Én is kicsit korainak érzem a 14 éves kezdést. A petting inkább jobb választás lenne.
Viszont nagyon értékelem, hogy gondoltok a fogamzásgátlásra! Nem csak úgy, fejest ugrotok a szexbe, és majd csak lesz valahogy. Ez mutatja, hogy mégis komolyan gondolkodó emberek vagytok. Egyébként pedig az óvszer feltekert állapotban van, minden férfi annyit teker le magának belőle amennyi szükséges. Még nem nagyon hallottam olyanról, aki az egészet letekerte volna...
Az utolsó válaszolónak:
Én már hallottam.:P
iutt az egyik válaszadó válaszát nem értem. mi az hogy benn marad? voltál te már pasival? épp az ha kisebb akkor aztán végképp nem marad bent, te hülye! elég égő hogy ilyet irsz. dilettáns fasz.
a kérdezőnek pedig a válasz: normál méretet vegyetek ne large-ot és annyit tekerrsz le belőle amennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!