Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek a vetélés érdekében?
Én pedig komolyan válaszolnék: "Jajjj az emberiségnek..."
Amúgy meg...ha a pasi elmúlt 18, menjetek együtt tesztért...
Ha nem, menj a szüleidhez és szólj nekik, hogy hülye voltál, de ez a helyzet. Akkor talán még segíteni is tudnak...
Tudtad, hogy egy havi ciklusban csak néhány nap van, amikor lehetséges a teherbeesés? Tudtad, hogy az erős szorongás, félelem megzavarhatja a menstruációt? Tudtad, hogy a Tescoban, Auchanban valami 500 forintért lehet tesztet venni? (Ha a pénztáros fiatal nő, nem fog igazolványt kérni.)
Nincs olyan házilagos módszer, amitől elvetélsz! A srác van olyan tökös, hogy melletted áll? Gyűjtsetek pénzt, mert ha neadjisten mégis megkötött a gipsz, akkor nem marad más, mint az abortusz. De attól, ahogyan leírtad, nemigen lehetsz terhes. Nyugi.
5napos késés még belefér. Ha félsz keríts valakit akivel elmentek tesztért. (Ez a világ baromsága hogy 18 kell legyél egy teszthez).
Előttem lévő jól írja, a parázástól is késhet.
Attól amit írsz különben nagyon valószínűtlen, hogy terhes legyél. Én eddig minden barátnőmmel gumi nélkül szexeltem, ovuláció alatt is védekezés nélkül és soha egyik sem lett terhes. Nem élveztem soha beléjük, de előváladékot kaptak bőven. :D
Két 3éves kapcsolat és egy 4 éves. Szóval nyugi. Semmi nem lesz csak ráfeszültél nagyon.
Sikosítóhoz? :D Ez most komoly? Tőlem ahhoz sem kértek, de a citromos, alkoholmentes sörért meg rinyált az önkiszolgáló pénztár :D
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!