Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ezt ugye nem jogosan tette?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ugye nem jogosan tette?

Figyelt kérdés

tavaly nyáron a TESCOban akartam venni egy doboz óvszert. akkor még 17 éves voltam és a pénztárosnő azt mondta, hogy amíg el nem múlok 18, addig nem adhatja ki a gumit :O én a döbbenettől köpni-nyelni nem tudtam és sajnálom, hogy nem tettem panaszt vagy nem mentem át egy másik kasszához. elég megalázó volt. ezt ugye nem jogos?!

18/L

2010. júl. 20. 01:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
akkor meg nincs gond.. de az eladó lehet, h félreértette.. :)
2010. júl. 20. 01:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát, lehet már több gyerek élete szárad a lelkén... :)
2010. júl. 20. 01:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert ezek mindent tudnak csak azt nem amit kellene.Én amúgy ilyenkor azt csinálnám hogy az előttem vagy mögöttem állóval vetetném meg és a pénztáros szeme láttára kérném vissza.Ugyanezt csináltam mikor nem tudtam a maximálisan vásárolható mennyiség:1 db miatt 2 Avatart venni Tescoban a premier napján.
2010. júl. 20. 01:59
 14/19 A kérdező kommentje:

huh :D köszi :D

én csak annyit tudtam neki hirtelen mondani, hogy akkor ha terhes leszek MIATTA, ő fogja felnevelni a gyereket...

2010. júl. 20. 01:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát ez elég furcsa beszólás volt, de jogos felháborodáson alapult :D
2010. júl. 20. 02:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerezz egy féléves forma kölyköt kölcsönbe és keresd fel vele a karodon hogy miatta van :D:D PERELJÜK BE A TESCO-t CORA-t MINDET !!!!
2010. júl. 20. 02:01
 17/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:53

A latex és a műanyag két különböző dolog. Tk azért is, mert a latex természetes, ellenben nem szokták újrahasznosítani.

Mást nem írok, mert már itt a válasz, azt meg már felpontoztam.

2010. júl. 20. 02:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Kösz, most megnyugodtam :)) Megyek filmezni, jó éjt és pert :)P
2010. júl. 20. 02:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Szexelni sem 18 éves kortól lehet. Nyilván kotont venni sem.
2010. júl. 20. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!