Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ezt ugye nem jogosan tette?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ugye nem jogosan tette?

Figyelt kérdés

tavaly nyáron a TESCOban akartam venni egy doboz óvszert. akkor még 17 éves voltam és a pénztárosnő azt mondta, hogy amíg el nem múlok 18, addig nem adhatja ki a gumit :O én a döbbenettől köpni-nyelni nem tudtam és sajnálom, hogy nem tettem panaszt vagy nem mentem át egy másik kasszához. elég megalázó volt. ezt ugye nem jogos?!

18/L

2010. júl. 20. 01:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
kiskorúakat nem szabadna kiszolgálniuk.. de akkor meg ne csodalkozzon senki, h annyi abortusz van.. :S máskor ne vedd tescoban. vagy kérd meg a pasidat?
2010. júl. 20. 01:46
 2/19 anonim ***** válasza:
Hé,óvszerre nincs is korlátozás !!!Ez egy baromság ilyet nem hallottam még.
2010. júl. 20. 01:48
 3/19 A kérdező kommentje:
szeritnem sincsen korlátozás óvszerre. BASSZUS AZÉRT VAN, HOGY HASZNÁLJUK! a pasim is 17 volt még akkor.
2010. júl. 20. 01:49
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
de, van rá korlátozás.. de normalis ember nem tartja be, mert pl. én simán a gyerekemre gondolnék a helyében, h ha nem veheti meg azt a gumit, akkor anélkül fogja.. és akkor jajj.. :S
2010. júl. 20. 01:50
 5/19 A kérdező kommentje:
hát ez elég nagy fäszság. hogy lenne korlátozás?! alkoholra, cigire van korlátozás, mert káros. de óvszerre?!?!?!?!
2010. júl. 20. 01:51
 6/19 anonim ***** válasza:
én nem vok magyarországi, de ugy tom, h ott van.. de nyugi már, ez 1 éve volt.. mostmár szexelhetsz " legalisan " :D
2010. júl. 20. 01:53
 7/19 A kérdező kommentje:
tudom, csak most jutott eszembe :D
 8/19 anonim ***** válasza:
Amúgy már gondoltatok arra, hogy lehet, hogy beolvasztott Szentkirályi-s üveget húzunk a pötsünkre?:OO Elég ijesztő :S
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Na,ez úgy felb*szta az agyam hogy megkerestem :

Fogyasztóvédelmi törvény 1997. évi CLV. törvény:

2.§ v) szexuális termék: olyan birtokba vehető forgalomképes dolog, amelynek elsődleges célja a szexuális ingerkeltés, különösen amely nemi aktust vagy egyéb szexuális cselekményt nyíltan ábrázol, illetve emberi testet, testrészt szexuális ingerkeltésre alkalmas módon vagy szexuális ingerkeltés céljából ábrázol, ideértve a - rendeltetése szerint - szexuális ingerkeltésre szolgáló, nemi aktus vagy egyéb szexuális cselekmény során alkalmazható eszközt is, a fogamzásgátlás céljából alkalmazható eszköz kivételével,

16/A § (2) Tilos tizennyolcadik életévét be nem töltött személy részére szexuális terméket értékesíteni, illetve kiszolgálni.

Benne van : KIVÉTELÉVEL !!!!

Akinek ilyen gondja van az nyomtassa ki és reklamáljon :)

2010. júl. 20. 01:54
 10/19 anonim ***** válasza:
Ennyi...
2010. júl. 20. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!