Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle 72 órás fogamzás gátlól mennyire hat? Többi lent.
Nem biztos.
Ha pont "jóko" voltatok együtt, és mire bevettedd, akkor már találkozott a 2 sejtecske, akkor azon nem segít.
Azért 72 órás a tabletta, mert általában addig életképesek a spermiumok, azt gátolja, hogy azok termékenyítsenek.
A peteérés meg lutri mikor volt.
Tehàt, ha megvolt a p.é. mielőtt bevetted, akkor összejöhetett a gyerek, ha nem, akkor használni fog..
Wáó! Recept nélkül csak úgy hozzád vágta a patikus ismerős a gyógyszert? Remélem tudod hogy ezért keményen megbüntethetik.. Nekem totál úgy jön le hogy Te előre készültél a gyógyszerrel.. Ne akarj egy ilyen hormon lökettel játszani.
Nekem 1x volt rá szükségem mert kiszakadt a gumi. Utána annyira felboritott, hogy nem győztem dokihoz járni.
Az esemény utáni nem fogamzásgátló, az akkor alkalmazandó ha hiba csúszott a gépezetbe, nem védekezés helyett.
Ha nem akartok még gyereket, szedj rendes fogamzásgátló tabit vagy használjatok gumit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!