Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS Ma csináltam egy terhesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Ma csináltam egy terhességi tesztet. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Lassan ment fel a piros vonal, kigyullad az elő piros vonal 2 másodperc múlva eltűnt, lassan ment fel és kigyulladt a felső. Végül csak a felső pirosodott be.
2010. júl. 19. 19:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Könyörgöm írj már értelmesen!

volt olyan, hogy mindkét csík látszott egy időben (akár csak egy mp-ig is)??? amúgy ezt te cseszted el. én egy olyan tesztről se hallottam, hogy tömény pisibe kéne áztatni 10 mp-ig... vagy rápisilni kell egy cseppet vagy pipettával rácseppenteni EGYETLEN cseppet!!

2010. júl. 19. 20:29
 22/36 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, igyekszem értelmesen írni csak ideges vagyok. Nem volt olyan hogy egyszerre látszódtak volna a vonalak.

[link]

Ilyen tesztet csináltam.

2010. júl. 19. 20:32
 23/36 anonim ***** válasza:
közben nem kel nézni, kiveszed a pisiből lerakod egy nem nedvszívó vízszintes felületre, vársz 1 percet és akkor megnézed.
2010. júl. 19. 22:07
 24/36 BlacktigerXXX ***** válasza:
első csík negatív, ha mindkettő akkor pozitív, ha az alsó eltűnik és a felső utána megjelenik, akkor sikertelen a teszt. :) vegyél másikat.
2010. júl. 20. 01:08
 25/36 anonim ***** válasza:
h védekeztetek??
2010. júl. 20. 02:03
 26/36 A kérdező kommentje:

Igen, mindig védekezünk. Gumival védekezünk, kezdtem szedni Mercilon fogamzásgátlót de excemam volt rá. Azóta nem szedek semmit.

Képzeljétek tegnap este megjött :) olyan boldog voltam.

2010. júl. 20. 08:46
 27/36 anonim ***** válasza:
na, akkor nyugodj meg.. azt ajanlom, h gumi mellé használjatok még pharmatexet, vagy naptármódszert, mi az utóbbit alkalmazzuk, és igy nem aggódnék " annyira ", ha kiszakadna a gumi.. persze, ha nem előváladékról, hanem rendes adag cuccról lenne szó, akkor 72 órásat vennék be. amugy meg próbálj ki vmi mást, ha nem jött be a mercilon. pl. nekem a yaz jött be leginkább, bár azt hiszem, h azt nálatok még nem forgalmazzák.. már ha magyarországi vagy..
2010. júl. 20. 12:41
 28/36 A kérdező kommentje:
Sikerült megnyugodnom. Szerintem, ha most elmúlik a vérzésem az lesz az első, hogy elmegyek a dokihoz és megbeszélek vele valami tablettát még suli előtt. Félek, hogy rossz hatással lesz rám megint, és leromlanak a jegyeim. Mindenféleképp elkell mennem, ugyanis találtak két cisztát. Szerbiából írok, itt nem veszik túl komolyan az ilyesmit az orvosok, esetleg ha magánrendelőbe mész. Arra pedig nincs pénzünk.
2010. júl. 20. 23:40
 29/36 anonim ***** válasza:
na, gratula, hogy megjött. nekem is a yaz! jött be. amúgy kell lennie ott is olyan nőgyógyász aki diákokat, egyetemistákat a magánrendelőjében is ingyen vizsgál. Erdélyben van. keresgélj, s ne hagyd magad. jobb, ha szedsz gyógyszert, mind aggodalmaskodsz
2010. júl. 20. 23:46
 30/36 BlacktigerXXX ***** válasza:

Üdv!

Én már 1x írtam. Mi is szerbiábol vagyunk a párommal, neki is vannak cisztái, meg egy jó orvosa :)

2010. júl. 21. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!