Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS Ma csináltam egy terhesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Ma csináltam egy terhességi tesztet. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Lassan ment fel a piros vonal, kigyullad az elő piros vonal 2 másodperc múlva eltűnt, lassan ment fel és kigyulladt a felső. Végül csak a felső pirosodott be.
2010. júl. 19. 19:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
a terheségi teszt szart se ér inkább menny el 1 nő gyógyászhoz
2010. júl. 19. 19:44
 12/36 anonim ***** válasza:
Amúgy miért baj? Hány éves vagy?
2010. júl. 19. 19:58
 13/36 anonim ***** válasza:
tényleg..hány éves vagy?
2010. júl. 19. 20:00
 14/36 A kérdező kommentje:
18. Nem lehetséges, hogy azért jelent meg arra a pár másodpercre mert megfog jönni, vagy érvénytelen? vagy az csak a HCGre pirosodik be? miért nem volt egyszerre piros mindkettő?
2010. júl. 19. 20:05
 15/36 anonim ***** válasza:
Olvasd el a használati útmutatót. Ha nem egyértelmű az alapján, vegyél másfajta tesztet. Ha még úgy sem, akkor menj el orvoshoz.
2010. júl. 19. 20:10
 16/36 anonim ***** válasza:
Tisztázzuk kislány: végülis hány csíkot láttál? ha 1-et, akkor nem vagy terhes. ha viszont 2-őt, akkor az vagy.
2010. júl. 19. 20:13
 17/36 A kérdező kommentje:

Kérdés:

Nem terhes nő vérében van-e kimutatható HCg? Illetve vérzés előtt egy héttel a 2.8 HCg eredmény utalhat-e már terhességre.

Válasz:

A hCG hormon általában terhesség esetén mutatható ki a női szervezetben, de vannak egyéb olyan körülmények is, amikor ilyen kis mennyiség jelen lehet. Én pontosan értem, hogy sokan már a várt vérzés kimaradása előtt szeretnék tudni, hogy terhesség fogant-e meg, de ennek nincs sok értelme. Ilyenkor ugyanis komoly csalódást okozhat az is, hogy a mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Igazából a terhesség kimutatására csak a menstruáció kimaradás után kell törekedni.

Dr. Ács Nándor

Most ezt olvastam...próbálom nyugtatni magam. Mindig védekeztünk. Mindig parázom ha nem jön meg, ha van rá okom, ha nincs. Biztonság kedvéért csináltam meg. Most pedig kész ideg vagyok.

2010. júl. 19. 20:13
 18/36 A kérdező kommentje:
Belepisiltem a pohárba, belelógattam, tartottam 10 másodpercig...lassan ment fel a vonalka megjelent a C vonal(egy pillanatra)-eltünt, ment felfelé és meg jelent a T vonal.
2010. júl. 19. 20:16
 19/36 A kérdező kommentje:
Elnézést forditva...tehát először a T és C
2010. júl. 19. 20:17
 20/36 anonim ***** válasza:

amikro én csináltam tesztet, rávolt irva, hogy a "köztes" eredméynt nemkell figyelembe venni, mert történhetnek ilyenek amiket irtál, csak pár perc mulva kell megnézni.

szerintem szinte biztos, hogy ez történt itt is, megnyugodhatsz, de ha aggodsz vegyél még egyet =)

2010. júl. 19. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!