Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen házi fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen házi fogamzásgátló módszer van miután védekezés nélküli szex történt?

Figyelt kérdés
Kimostam azóta forró vízzel magamat olvastam citromlével történő öblítésről az beválhat?
2019. okt. 30. 01:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

sose voltam meg nogyogyasznal es nem most akarok eloszor menni

eloszor gumival csinltuk de eltuntette ugy h nem tudtam rola

2019. okt. 30. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kénytelen leszel most elkezdeni a nőgyógyászhoz járást.
2019. okt. 30. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Babakocsit tudok olcsón eladót
2019. okt. 30. 10:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Elvetetni sokkal rosszabb lesz mint most elmenni egy nôgyógyàszhoz. Vagy megszülni is, fôleg ha nem is akarod. De ez a te dolgod, te tudod. Am ezzel a fiúval szerintem többet ne csináld. Ez semmibe vesz téged.
2019. okt. 30. 11:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ti hány évesek vagytok most komolyan? Ha eldugta a gumit akkor miért nem utasítottad vissza? Neked bejön egy olyan pasi akit nem érdekel, hogy teherbe esel véletlenül? Azt se tudjátok milyen fogamzásgátló módszerek vannak, de bszni azt tudtok, hát gratulálok. Irány a nőgyógyász, és 72 órás esemény utáni tabletta. És lehetőleg ne csináljatok belőle rendszert, mert az esemény utáni tabiban bazi nagy hormon dózis van ami megviseli a szervezeted, de akkor is jobb mint teherbe esni
2019. okt. 30. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Esemény utáni tabletta semmi más
2019. okt. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!