Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen tapasztalatotok van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalatotok van a hüvelygyűrűről? Főleg azoknak a véleménye érdekelne, akiknek a tabletta nem vált be.

Figyelt kérdés

2.5 évig szedtem fogamzásgátlót (Lindynette 75/20-at szedtem fél évig, majd 75/30-at), ami nekem nem igazán vált be. Folyamatosan fájt a fejem, nagyon felerősítette a depresszióra való hajlamomat, a libidómat is lecsökkentette, emellett híztam mellette kb. 10 kg-ot (nem feltétlenül fognám csak erre, de amikor abbahagytam, mindenféle életmódváltás nélkül leugrott rólam 5 kg egy hónap alatt), így amikor szakítottunk az előző párommal, abbahagytam.

Jelenleg óvszerrel védekezünk, viszont nekem is jobb érzés gumi nélkül, emiatt gondolkoztam azon, hogy kipróbálnám a hüvelygyűrűt, ami kényelmesebb is lenne olyan szempontból, hogy nem kell mindennap figyelni rá. Tudom, hogy ez is hormonos, és hasonló mechanizmus alapján működik mint a tabletta, viszont helyileg hat és a hormontartalma is kisebb, emiatt reménykedem benne, hogy talán nem jelentkeznének kellemetlen mellékhatások.

Emiatt érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van a hüvelygyűrűvel? Tapasztaltatok hasonló mellékhatásokat, mint a fogamzásgátló tablettánál? Illetve tényleg nem lehet érezni, ha fent van? Mi a helyzet szex közben?

2019. szept. 29. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én pont abban a cipőben járok, mint Te!

Egy szülésznő ismerősöm mesélte, h így védekeznek a párjával. Neki jobban bevált, mint a fog.gátló. Ő semmilyen mellékhatást nem észlelt. Azt mondta, h naponta 3 órára ki lehet venni, így szexnél ő mindig kivette, mivel zavarta, mikor úgy csinálták, h bent volt. Kb 15000 Ft 3 hónapra. Nekem sajnos nincs vele kapcsolatban tapasztalatom, de nagyon kíváncsi lennék a további hozzászólásra :)

2019. szept. 29. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Használtuk évekkel ezelőtt. A gyógyszer hasonló mellekhatasokkal járt, mint Nálad, ez pár hét pecsételés után beallt. Egy próbát sztem meger.
2019. szept. 29. 20:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor lehet, teszek vele egy próbát. :)
2019. szept. 30. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!