Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már lehetek terhes?
Csinálj mostanság, ha negatív akkor nincs gáz.
(Ez a párszáz ft menjen el inkább, minthogy halálra izguldd magad. Lehet amiatt se jön meg, mert már annyit stresszelsz)
Ha úgy érzed magad teljes biztonságban, akkor menj el dokihoz.
Én pl most hagytam abba a fogamzásgátlót és nekem azt mondta az orvosom, hogyha 35napnál hosszabb a ciklusom vagy 2 hónapon belül nem jön meg, akkor bizonyos hormonokat (vérvétellel) vizsgálni kell és adott egy lapot hogy miket kell megnézzek.
Ez a 2-3 hét + a ciklus további része fix hogy több mint 35 nap. Lehet el kellene menned és akkor ezt a részét is ki kellene vizsgálni és valószínűleg megnyugtatást is kapsz hogy nem vagy terhes (szerintem már pozitívnak kellene lennie a tesztnek ha nem jó de kb a másiknak is, csak most a tabletta miatt kell egy kis idő míg “visszaszokik” a szervezet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!