Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshettem emiatt?
Sperma került a kezemről a wc papírra, amivel megtöröltem magam.
Kérlek ne szidjatok és ne szóljatok be, csak egy igent vagy nemet várok. Vigyázni szoktam, de most kicsit elbaltáztam. A kezem lett olyan, aztán megfogtam a wc papírt és megtöröltem magam.
Nem.
Olvass utána, hogy miért tekintik sterilnek, terméketlennek azt a férfit, akinek nincs az ejakulátumában százmiliószámra ép, jól mozgó spermium.
Olvass utána, hogy a kiszáradás milyen hatással van aspermiumokra.
Olvass utána, hogy a hüvely savas belső felületén életben maradnak-e a spermiumok.
Igaz, hogy egyetlen spermium termékenyíti meg a petesejtet, de százmilliónak kell jó helyről startolnia, hogy az az egy célba érjen.
Kisebb a valószínűsége, mint a közösülés esetén, de előfordulhat.
Ha a 2. válaszoló megkérdezte tőled, hogy mennyi spermium volt a kezeden és ez az ő válaszának megfelel, akkor neki van igaza. Egyéb esetben rossz tanácsot adott.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!