Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ciszta műtét utáni szex-tilalom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciszta műtét utáni szex-tilalom?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig tilos a szex? Szétfakadt cisztára műtöttek egy hónapja, de két hét után már lefeküdtünk a barátommal, holott édasanyám szerint a 6 hetet ki kéne várni ilyen női mütét után. Ez tényleg így van? Nemcsak szülés után van a 6hét tilalom? Egybékén nem nyomta be egyszer sem teljesen a barátom hogy vigyázzunk. Akkor 6 hétig elvileg orgazmusomnak sem szabadna lennie
2010. júl. 16. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Orvos nem mondta?
2010. júl. 16. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit róla az orvos sajnos.. egy hete írt fel fogamzásgátló tablettát mivel eddig még nem szedtem, hogy nehogy újra kialakuljon a ciszta. Megkérdezni meg elfelejtettem tőle ezt, remélem nem csináltam magamnak bajt vele :S
2010. júl. 16. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Soha többé nem dughatsz! VÉGE!
2010. júl. 16. 17:05
 4/8 A kérdező kommentje:
na még az kéne :D akkor eljonne a világ vége is nálam :D
2010. júl. 16. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogyan műtöttek? Mármint hüvelybe vezették fel az eszközt, vagy felvágták a hasad? Mert a hüvelyi műtétnél ki kell várni a 6 hetet (nagyon nagy az esélye a súlyosabb fertőzéseknek, és a mechanikai hatás sem tesz jót). Ha felvágták a hasad, akkor csak arra kell vigyázni, hogy ne szakadjon fel a varrat, de itt is jobb várni 3-4 hetet. Szerintem várj még 2 hetet, utána nagy problémád nem lesz belőle :)
2010. júl. 20. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Az orgazmusnak amúgy mi köze hozzá?:O gondolom a csiklósra gondolsz

Am. tényleg a műtéttől függ h meddig kell kibírnod, de feltettem a kérdést egy netes orvosnak, majd bemásolom!

2010. júl. 20. 19:18
 7/8 A kérdező kommentje:

vágták a hasam igen. Orgazmust azért említettem hogy végulis annál is megerőltetem a szervezetem eléggé szerintem.. Hát tudom mondták sokan hogy vigyázzak a varratra mert elég nagy,és egyik ismerosomnek 6 hét után szakdt fel,mert azthitte már jolwan :S

Köszi a válaszokat :)

2010. júl. 23. 22:05
 8/8 anonim válasza:
a barátnőmmel dugtunk mikor cisztája is volt...
2010. júl. 28. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!