Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nelkul voltunk es megtortent. Bele is ment a sperma mind. :S Mennyi az eselye hogy terhes?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 01:54
11/28 anonim válasza:
biztos tizenévesek.. még azt se tudták, h védekezni kell.. :S ha meg szorit a gumi, akkor kivered a hasára, és majd máskor lesz szex, ha megpróbáltok pár gumit.. ennyi lett volna, és most nem lenne para. :S
12/28 anonim válasza:
Sanszos,ha mindketten egészségesek vagytok.Egyszer voltam spermaszámláláson.Az ejakulátumom 80%ban élő volt.A doki az mondta,hogy egészséges nőt,10 alkalomból kb 7-8x sikeresen teherbe tudom ejteni,ha akarom.
Boldog gyermekáldást!
13/28 A kérdező kommentje:
uhh bakker az szarugy :S
most megvettem 72 oras tablettat es nemsokara beveszi.
esemeny utan 4-5 ora azert akkor nagy eselye van hogy hat, nem?
2010. júl. 16. 03:05
14/28 anonim válasza:
kamu szaga van a kérdésnek:D
Nem adják ki vény nélkül a tabit... Nekem sem adták ki, pedig Nő vagyok, És nem 15 éves.
15/28 A kérdező kommentje:
nem kamu
nem magyarorszagon elek... kiadtak
Plan B es ketto tabletta van benne
2010. júl. 16. 03:09
16/28 anonim válasza:
akkor vegye be, nyugodjatok meg, és máskor nézzétek meg előbb, h mekkora a gumi.
17/28 anonim válasza:
ma 03:07
Ha jól tudom pl Romániában recept nélkül lehet venni
18/28 anonim válasza:
ÉS éjjel vetted meg a tabit????:S:D:D:D:D:D
19/28 anonim válasza:
Plan B....akkor Romániában éltek? érdekelne, mennyibe került neked a tabi és hogy tényleg kiadták-e vény nélkül?
20/28 anonim válasza:
50%...vagy az vagy, vagy nem...előbb kéne kérdezni egyébként már ha ilyen hülye vagy, nem utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!