Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Müvi meddővététel hány nap kórházzal jár?
Miskolcon lesz ilyen mütétem. Nem vágnak fel, hanem csak 3 kis bemetszés lesz... Még majd egyeztetek a dokimmal, csak addig is gyűjtök egy kis infót...
Milyen vizsgálatok lesznek előtte? Altatásban történik?
Ja, és én is nő vagyok, 10 évvel ezelőtt csinálták laparoszkópiával - nálam csak 2 lyuk van (ma már egyáltalán nem látszanak): egy a köldöknél, egy pedig alatta, a bugyival takart területen.
A legrosszabb az altatás utáni másnaposság, bárhogy is innál mást, kizárólag sima vizet igyál!
Köszönöm szépen. Szerencsére alapból vizet iszok elsősorban....
A műtét után kell kímélő üzemmód? (Apa kérjen szabit arra a hétre?)
Nyilván nem emlgethetsz, és ne mássz létréra, de amúgy semmi extra. A normál városi életvitel (autóvezetés, irodai munka, egyszerűbb kaják főzése) teljesen működik. Engem csütörtökön műtőttek, hétfőn teljesen gond nélkül dolgoztam, vásároltam, stb.
Szerintem semmi szükség nincs rá, hogy otthon legyenek veled. (természetesen ez arra az esetre vonatkozik, ha minden rendben megy, ahogy elterveztéka dokik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!