Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogyha valaki fogamzásgátló tablettát szed, elmúlnak a pattanásai?
ez így nem igaz.
A fogamzásgátló ad egy ritmust a szervezet hormonháztartásának, illetve ki is egyensúlyozza azt. Ennek több kedvező következménye is lehet, pl. elmúlnak a pattanások, beáll a ciklus, rövidül a menstruáció ideje stb.
De azt nem lehet állítani, hogy akkor innentől nem lesznek pattanásaid. Csak lehet ilyen hatása.
Én is csak hasonlót tudok nyilatkozni, mint az első válaszadók.
A gyógyszereknek vannak mellékhatásaik. Mivel mindenkinek másként reagál a szervezete.
Néhány gyógyszerre (simára) a mellékhatásoknál ki van irva, hogy szédülés, hányinger, fejfájás, vagy légszomj jelentkezhet. Nos neked voltak?
mert sok ember meg sem érzi a mellékhatásokat, de regisztrálva van, hogy valaki érezte.
Ez a fogamzásgátlóval is így van. mellékhatáskén lehet hogy: elmulik a pattanás, lefogysz, hízol .... stb.
én 3 hónap alatt 10 kilót szedtem fel, mint utólag az orvosom elmondta azért, mert mellékhatásként étvágynövelő hatása is lehet.
Hát volt. nem éreztem, de ezekszerint volt. a mérleg bizonyitja.
Ne kezdj el csak azért gyógyszert szedni, hogy elmuljon a pattanás.
ezzel a gonddal inkább bőrgyógyászhoz menj.
megjegyzem nekem a sima OXI reggel és este vattapamaccsal kezelve sokkal többet segitett.
Egy gyógyszer 5-9 ezer forint körül mozog. Hidd el az óvszer és arclemosó kombinációval olcsóbban megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!