Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igaz, hogyha valaki fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogyha valaki fogamzásgátló tablettát szed, elmúlnak a pattanásai?

Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 14:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Milyen előnyei vannak ha valaki gyógyszert szed? azon kívül h védekezik? =D
2008. nov. 16. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ez így nem igaz.

A fogamzásgátló ad egy ritmust a szervezet hormonháztartásának, illetve ki is egyensúlyozza azt. Ennek több kedvező következménye is lehet, pl. elmúlnak a pattanások, beáll a ciklus, rövidül a menstruáció ideje stb.

De azt nem lehet állítani, hogy akkor innentől nem lesznek pattanásaid. Csak lehet ilyen hatása.

2008. nov. 16. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, sok ilyen gyógyszer azokon is javít. Kérdezd az orvost, hogy melyik.
2008. nov. 16. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkire másképp hatnak a gyógyszerek! Szerintem előre nehéz megmondani, melyik fajta az, amelyik segít ezen.
2008. nov. 16. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem például direkt olyan gyógyszert írtak fel, amitől elmúlnak a pattanások! ... hát nem múltak... szóval így ahogy van nem igaz! :(
2008. nov. 16. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is csak hasonlót tudok nyilatkozni, mint az első válaszadók.

A gyógyszereknek vannak mellékhatásaik. Mivel mindenkinek másként reagál a szervezete.

Néhány gyógyszerre (simára) a mellékhatásoknál ki van irva, hogy szédülés, hányinger, fejfájás, vagy légszomj jelentkezhet. Nos neked voltak?

mert sok ember meg sem érzi a mellékhatásokat, de regisztrálva van, hogy valaki érezte.

Ez a fogamzásgátlóval is így van. mellékhatáskén lehet hogy: elmulik a pattanás, lefogysz, hízol .... stb.

én 3 hónap alatt 10 kilót szedtem fel, mint utólag az orvosom elmondta azért, mert mellékhatásként étvágynövelő hatása is lehet.

Hát volt. nem éreztem, de ezekszerint volt. a mérleg bizonyitja.

Ne kezdj el csak azért gyógyszert szedni, hogy elmuljon a pattanás.

ezzel a gonddal inkább bőrgyógyászhoz menj.

megjegyzem nekem a sima OXI reggel és este vattapamaccsal kezelve sokkal többet segitett.

Egy gyógyszer 5-9 ezer forint körül mozog. Hidd el az óvszer és arclemosó kombinációval olcsóbban megúszod.

2008. nov. 17. 13:54
 7/7 A kérdező kommentje:
hát..akkor lehet mégsem kéne elkezdeni szedni..hmm..de nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!!! :)
2008. nov. 17. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!