Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy terhes vagyok?
Nem szexelunk sokat a barátommal, kb havi 5-6 alkalom. Ovszerrel védekezünk viszont volt most 3 olyan alkalom, hogy ezt nem tettuk. Nem ment el bennem, akkor sem szokott ha óvszer van rajta. A ciklusaim néha 29 naposak, néha 31,de max 34.Ma kellene megjonnie, tudom, hogy 1-2nap csúszás belefer, de már ígyis sok a 34 nap nem?
Neharagudjatom ha buta a kérdés, csak paraztatom magam állandóan es jo lenne mas véleményét ia olvasni. Úgy tudom, ilyen könnyen nem lehet teherbeesni, mit gondoltok?
21/l
A ciklus sosem állandó, de ha nem védekeztetek, akkor könnyen lehet. A megszakítás nem védekezés, hanem hazárdjáték, csak idő kérdése és megtörténik a "baleset".
Az információid teljesen tévesek! A vizelet nem semlegesít semmit! Az aktus és a nemi izgalom hatására a gátizmok összehúzódnak és a prosztata mindenképpen présel ki egy kis mennyiségű spermiumot, az mindig van az előváladékban (örömkönnyekben) az pedig pontosan ugyanolyan életképes mint a "végső" ejakulátumban lévők csak kevesebb van belőle. A prosztata nem tartalmaz külön "lassú" meg külön nagyon jó spermiumokat, egyben van benne az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!