Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Párommal az első alkalmunk 18-án történt. Gumival védekeztünk. Kisebb gumit vett,hogy biztos ami biztos legyen, és mikor elélvezett,akkor még szorította is a gumi száját nehogy baj legyen. A gumiba élvezett ami nem szakadt el, és ki is dobta. Pajzsmirigyes vagyok ezért nekem a menstruációm percre pontos, de most 11 napot késik. Mi lehet az oka? Az számít,hogy mikor behatolt nekem nem volt orgazmusom?
Nagyon félek. Terhesség jeleit még nem tapasztaltam magamon.
Előre is köszönöm válaszaitok!
Nem azért lesz valaki terhes mert volt / nem volt orgazmusa. Hanem azért mert spermium kerül közvetlenül a hüvelyébe. Ha a párod végig viselte az óvszert és nem szakadt ki akkor nem vagy terhes.
Az óvszer megfelelő használata mellett nem leszel terhes, az orgazmust pedig igenis érd el, kérd meg a párod hogy segítsen, ne hagyd ki a szexualitásotokból.
Pl stressz hatására akár egy komplett ciklus is kimaradhat. A menstruáció késésenek, kimaradásának oka nem mindig a terhesség, akár gyulladás, gomba is lehet.
Ha meg akarsz nyugodni, csinálj tesztet, szerintem megéri azt az 1000 Ft-ot kb, hogy utána megnyugszol. A legjobbakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!