Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Sziasztok! Fogamzásgàtlót szedek. Egészségügyi okok miatt pàr hónap szünetet kellett tartanom (áprilistól). Most kezdtem el újra szedni. 08.28-án jött meg,az orvosom azt mondta a menstruàció 5.napján vegyem be az elsőt,ami tehát 09.01.volt. Tegnap,09.03.voltam együtt a párommal,a gyógyszeren kívül máshogy nem védekeztünk,azonban nem bennem ment el. A kérdèsem az lenne,hogy lehetek e terhes,mert tudom,hogy a gyógyszer egy hónap után ad teljes védelmet.Nagyjából 28-30 naposak a ciklusaim,tehát elvileg menstruáció után 2 nappal sok esèlyem nem lehet teherbe esni,de elèggé izgulok.
Köszönöm a válaszokat.
Gyakorlatilag nulla az esély rá.
Most majd jönnek hogy dupla gumi, plusz megszakítás, plusz fog. gátló, plusz hüvelykrém, plusz ecetes kimosás után is van esély rá, de itt van a legtöbb idióta mint tudjuk....
Szimplán hazárdíroztatok egyet, vagy megúszod vagy nem. Két nap újraszedéstől ne várj csodát, ez kb. egy megszakításos "védekezés" és naptár módszer volt együtt.
Az egyik pár ezt alkalmazta, megszakítás+naptár módszer + utána azonnal kimosás, 1 év alatt összehozták a babát. Kb. ilyen esélyekkel vágsz bele most te is.
Igen, sajnos lehetsz terhes. Ha idoben ott jarsz, csinalj egy tesztet.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!