Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
Amíg ennyire kis idióták és bénák vagytok, ne szexeljetek. Egyrészt hogy lehet annyival később észrevenni, hogy lecsúszott a gumi, hogy azt se tudjátok, mikor csúszott le. Ezt érezni lehet.
A másik meg, mi az hogy hiszel, vagy nem hiszel az ovulációdban. Tölts le a telefonodra egy menstruációs naptárt és vezesd, ez tök alap dolog manapság.
Ha 25-én volt a peteérésed és ma vagy tegnap szexeltetek, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Termékeny időszak a peteérés előtti néhány nap és a peteérés napja + 1-3 napot rá szoktak hagyni a kalkulátorok utána is, hátha nem pontosan lőtték be.
Amúgy attól is agyrákot kaptam, hogy "Meg nemis ereztem hogy elment volna bennem". Nem tudod megállapítani, hogy a szexnél a párod beléd ment-e el, vagy a szekrényfiókba?
Be voltatok szívva, vagy mi? :D
Ha betette, és be is tette. Akkor van esélye akkor is ha az a gumi teljesen -okénak tűnik.
Elvezzen mindig szádba azzal csökken az esély.
A női ciklusnak katonásnak kell lennie, kivéve, ha 14 körüli a korod. Ha ennyire hektikus, akkor valamit nem jól csinálsz. Általában a rossz táplálkozás és a vitaminhiány okoz ilyet, ezért ezekre oda kellene figyelned. A jó táplálkozás logikusan nem a péksüti, meg a szalámli, hanem normális, nem feldolgozott alapanyagokból készült normális ételek + vitamin kiegészítés.
Ha Androidod van, a ciklusod követésére a Flo-t javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!