Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első hónap 17. nap és még mindig vérzek. Mit tegyek ha a 2. levél gyógyszernél is ugyanezt tapasztalom?
Figyelt kérdés
Milligest mellett egész hónapban vérezgetek,hol erősebben hol gyengébben. Már kérdeztem ez ügyben és irtátok,hogy majd rendeződik a 2. hónapban. De már lelkileg kivagyok ,mert mit tudok tenni ha mégsem múlik el? Abbahagyni nem merem hóközben.Lehet gyógyszert váltani ugy ,hogy ezt nem szedem végig? Még egy hónapot igy nem birok ki az biztos.A doki meg csak dec4-re adott időpontot(akkor meg már bőven szedni fogom a 2. adagot)Sajnos igy a szex sem megy.Adjatok tanácsot! Köszönöm2008. nov. 15. 07:30
11/16 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: nekem elmúlt ma, tehát van remény:)
12/16 A kérdező kommentje:
21.nap... semmi változás sajna:( Kezd a remény elszállni...
2008. nov. 18. 15:56
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki megnyugtatóan irt. Igazatok volt! Már minden rendben van:) Remélem a hasonló gondokkal küszködők is olvassák ezt és megnyugszanak Ők is. Szép napot mindenkinek!
2008. nov. 30. 10:14
15/16 anonim válasza:
Huh, jó volt végig olvasni,mert én is aggódtam,nem tudtam mire vélni ezt a jelenséget. Nem is hallottam,h ez "normális" én is most kezdtem el gyogyit szedni és már 8napja..de még mindig megvan. Remélem nekem is elmúlik:D
16/16 A kérdező kommentje:
megnyugtatlak,azóta is minden rendben van:) ne aggódj!
2011. máj. 6. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!