Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP személyi kölcsönnél 1...

OTP személyi kölcsönnél 1 hónap után jöhet olyan levél, hogy felmondják a hitelszerződésem?

Figyelt kérdés
Csak pár frankkal fizettem be kevesebbet mindig, ezért tartok a 3. felszólító levélnél. Ebben a volt, hogy 185 frankért behajtócéghez küldik a tartozást. Egy részlettel vagyok elmaradva, 25 napja.
2011. szept. 8. 10:51
 1/4 anonim válasza:
Menj be az OTP be és ott biztos találnak valami megoldást.
2011. szept. 8. 10:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam bent, előre szóltam, hogy nem tudtam fizetni, az ügyintéző magasan tojt rá, és idézek "fizessen amennyit tud, nem lesz baj 3 hónapig..."
2011. szept. 8. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem is így volt amikor munkanélküli lettem. Eleinte nem érdekelte a bankot, hogy nem fizetek. Bejelentettem előre, hogy nem fogok tudni fizetni, találjunk valami megoldást. Nem probléma uram, 3 hónapig nem lesz baj, addig pedig találhat munkát. 2. hónap után, megint bementem, nem lesz baj, stb. Nem hagyott nyugodni a dolog, végül kierőszakoltam, hogy prolongáljuk a hitelt 6 hónapra. Valamiért az volt az érzésem, hogy megvárták volna míg az összeg elér egy bizonyos színtett, megvan a 3 hónap, KHR, majd behajtás, na én ebből köszi nem kérek.

Nyílván ez más eset, mert munkanélküli voltam, de nem értettem az OTP gondolkodását, hogy ha egyszer szólok, hogy baj van, mit nyugtatgatnak engem.

Egyébként pozitívan zárult az úgy, prolongáltuk a hitelt, találtam munkát, és kifizettem az utolsó fillérig. Aminek a legjobban örültem, a KHR listát is sikerült elkerülnöm. Mondjuk az OTP-vel megszakítottam a kapcsolatot, mert az elfelejtették közölni, hogy ha prolongálnak, akkor bűnti van, és 1,5 nuki hitel, csak kuss…

2011. szept. 8. 14:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sajnos itt is ez a helyzet, nincs munkám. Megpróbálkozom a prolongációval én is. Az biztos, ha letelik végre a hitel, az OTP-vel felejtsük el egymást...
2011. szept. 8. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!