OTP személyi kölcsönnél 1 hónap után jöhet olyan levél, hogy felmondják a hitelszerződésem?
Sajnos nekem is így volt amikor munkanélküli lettem. Eleinte nem érdekelte a bankot, hogy nem fizetek. Bejelentettem előre, hogy nem fogok tudni fizetni, találjunk valami megoldást. Nem probléma uram, 3 hónapig nem lesz baj, addig pedig találhat munkát. 2. hónap után, megint bementem, nem lesz baj, stb. Nem hagyott nyugodni a dolog, végül kierőszakoltam, hogy prolongáljuk a hitelt 6 hónapra. Valamiért az volt az érzésem, hogy megvárták volna míg az összeg elér egy bizonyos színtett, megvan a 3 hónap, KHR, majd behajtás, na én ebből köszi nem kérek.
Nyílván ez más eset, mert munkanélküli voltam, de nem értettem az OTP gondolkodását, hogy ha egyszer szólok, hogy baj van, mit nyugtatgatnak engem.
Egyébként pozitívan zárult az úgy, prolongáltuk a hitelt, találtam munkát, és kifizettem az utolsó fillérig. Aminek a legjobban örültem, a KHR listát is sikerült elkerülnöm. Mondjuk az OTP-vel megszakítottam a kapcsolatot, mert az elfelejtették közölni, hogy ha prolongálnak, akkor bűnti van, és 1,5 nuki hitel, csak kuss…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!