Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet védekezni? Ha a pasi nem akarja, akkor egy csaj h mehet bele, h ne védekezzenek, csak mert a pasi nem akarja?
Figyelt kérdés
ez csak nekem érthetetlen?
20, l
2010. júl. 12. 23:25
11/17 anonim válasza:
Kezdj el szedni csökkentett hormontartalmú fogamzásgátlót.Nekem ez bevált.Ha a pasid szeret,rá tudod venni a gumira is.
12/17 A kérdező kommentje:
nem, az én pasimnak semmi gondja a gumival, és nekem se, meg nemrég hagytam abba a tabit, és most kicsit szüneteltetem.. csak idegesit, h h tud vki olyan buta lenni, h nem védekezik csak azért, mert a pasijának semmi se jó.
2010. júl. 13. 18:55
13/17 anonim válasza:
00:24 vok (aki azt írta mert sz*rok)
nos azért mert hiába csökentett, de hormon, a hormon pedig agyalapi mirigy, ha abba bezavarsz és valami baj lesz az egész életed tönkrement...a gumi meg...nem egy gumival akarok sexelni..arra ott a vibri ...a többi megoldás meg nem biztonságos, vagy műtéti, amit megint nem vállalok be. nah ennyi...
20/l
14/17 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a mai modern hormonális fogamzásgátlóktól komoly problémája lenne bárkinek is, ezek tényleg összehasonlíthatatlanok a régiekkel. persze ettől még tiszteletben tartom annak a döntését, aki azt mondja, hogy ne zavarják össze ilyennel a szervezetét, de ezt mindig inkább elvi kérdésnek tekintettem, ezek szerint tévedtem.
15/17 A kérdező kommentje:
sztem sincsenek nagy hatásai, károsak meg főleg nem.. a jó hatásokról kevesen tudnak. pl. nekem elmúltak tőle a pattanásaim, szebb lett a bőröm, hajam, és csökkenti a méhnyakrák kockázatát. ok, megértem, ha vki nem akar tabit szedni, de akkor védekezzen másképpen, pl. gumival. a többi módszer nem vmi megbizható.. kivéve, ha nem gond a baba.
2010. júl. 15. 13:16
16/17 anonim válasza:
nah epp ezt mondtam : "...nem egy gumival akarok sexelni..arra ott a vibri " hogy egyik sem jó...
persze az ok hogy vannak jó hatásai, de a mai világban azt a gyógyszert írják fel amiért fizet a gyártó, és csak anyira vizsgálják be ami még megéri a gyártónak..nem azt mondom hogy biztos hogy roszak..de AGYalapi mirigy, ha véletlenül rosz akkor az agyad bánja...
17/17 A kérdező kommentje:
ha meg vki nem védekezik, akkor meg a méhe, meg az egész szervezete bánja.. :S
2010. júl. 16. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!