Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7napos szünetben vagyok (szombat) Szerdától szoktam kezdeni a levelet,1 év 3 hónapja szedem a symiciat Most viszont abba akarom hagyni. Viszont ma voltam együtt a vőlegényemmel hogy utoljára még kiélvezzük. Tudom h nem lehetek terhes. Vagy még is?
Más hogyan járt el mielőtt abba hagyta?
Mikor volt utoljára együtt úgy párjával?
Nem értem..
Abba akarod hagyni, de nem akartok gyereket? Akkor miért hagyod abba?
Sajnos tönkre tette a libidom(egy hetrn egyszer volt) és nagyon ritkán tudtam élvezni a szexet is.
Stb...
Ezután gumival védekezünk.
Viszont ma mondtam neki h utoljára még belem engedheti.
Szerdától már nem szedek gyógyszert mert befejezem a gyógyszer szedését
Esetleg új gyógyszer?..
Nekem csak a 4. Gyógyszer volt az ami jó volt. Rosszul voltam, nem volt libidóm, nekem a menstruáció miatt kellett. Mert előfordult hogy 3-4 hónapig semmi, aztán egyszer csak 2-3 hétig megvolt. Sok gyógyszer mellett csak a fogamzásgátló segített végül de 3-al megszenvedtem mire a 4.től minden okés volt.
Nem.
De nem is ezvolt a kérdés
Ha előtte folyamatosan szedte és jól kiszámítható volt a ciklusa, akkor a szünet alatt is fennáll a védettsége olyan mértékig mint általában az adott készítménytől. Nem kell újrakezdenie szerdától a szedését, de a jövőben használjanak óvszert.
Ha libidócsökkenést vagy más nem kívánt mellékhatást tapasztalt, akkor konzultáljon nőgyógyászával és próbáljanak ki egy másik, vagy egy alacsonyabb hormontartalmú készítményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!