Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a lányról aki kijelenti, hogy ő egy fiúval csakis egyszer szexel? Ha lesz több is, akkor van benne valami
Figyelt kérdés
2019. júl. 18. 12:00
1/7 anonim válasza:
Hogy fiatal, és lehet hogy később megváltozik a véleménye, saját joga ezt gondolni. Csak aztán nehogy úgy járjon hogy vissza térne a pasihoz akivel mégis jó volt de ő már foglalt de semmi rosszat nem gondolok róla..
3/7 anonim válasza:
Buta mint a tök, és én tuti nem állok be a sorba!
Egyszeri alkalommal nem tudod megfelelően megismerni a másik testét.
Nyilván ettől még lehet oltári jó szex, de az egy szerencsekerék...
Az okos ember pedig megtanít arra, hogy neki hogy a legjobb...
4/7 Fruzs33 válasza:
Milyen véleménye legyen az embernek,ha faszról faszra száll?
Nem sokan vagyunk aki erre azt mondja,hogy rendben van.
Viszont most néztem a kulcsszavakat.Fizetős hölgyről lehet szó...
Azért ott se jó ez.Ebben a szakmában az a legjobb,ha vannak visszajárósai egy nőnek.Az valahol elismerés,hogy jól végzi a munkáját.
5/7 anonim válasza:
Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, de én nem lennék azok között a fiúk között.
6/7 anonim válasza:
Nekem jöhetne, ettôl nem lesz rosszabb nô.
29f
7/7 anonim válasza:
Skalpvadász. Sok ilyen van a pasik között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!