Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 25 eves no vagyok, eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 eves no vagyok, eddig oszesen 26 ferfival szexeltem. Ez a mai vilagba soknak szamit? Ki hany ferfival volt mar?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 21. 21:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Számoltad?
2019. ápr. 21. 23:08
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

hát, ez a te értékrended, neked kell feltenni magadhoz a kérdést: soknak találod-e a számot. átlagokról nem tudunk beszélni, hogy mennyi a 'normális' meg 'átlagos' a 'mai világban', mivel nem látunk be mások hálószobájába.

nekem, az én értékrendem szerint sok, mivel csak olyannal bújok ágyba, akit szeretek, és aki a párom. ugyanezt más nem így gondolja. és ebbe nincs semmi rossz. ha kell a polikromatikus választék, rajta hát, a te tested, értékrended, és életed.

egyébként szerintem elég sok tapasztalatot ad, ha ennyi férfival voltál együtt... pár év, és a férjednek majd olyan élményeket tudsz okozni, amit kevesen tudnának.

2019. ápr. 21. 23:31
 13/21 anonim ***** válasza:
26%
Irigyellek, én 42 vagyok, és csak 3 ferfi volt az életemben. :)
2019. ápr. 21. 23:42
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
És ha férfiként kérdem,27 évesen kb. 30 nő +- 1 vagy 2 ,kicsit gondolkoznék pontosan összetudnám számolni,soknak számít? Amúgy azén véleményem szerint is relatív (hogy ne csak kérdezzek válaszoljak is) van akinek abszurd mód felett sok egy életre,más pár hónap alatt szexel ugyanennyi új személlyel,életmód,felfogás,és környezet függvénye,de az az egy biztosan igaz rád kérdező,ahogy rám is,és mindenkire sztem aki úgy 10 felett jár hogy némileg nyitott felfogású,szabadabb erkölcsű,és kissé szexőrült kell hogy legyen.
2019. ápr. 22. 00:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok.
2019. ápr. 22. 08:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, szerintem az sem sok, nálam nincs kettős mérce, hogy fêrfi vagy nő az illető.
2019. ápr. 22. 08:27
 17/21 xKakashix ***** válasza:
100%

igen az már elég soknak számít.. exem 34 éves és ő volt olyan 20 pasival.. és épp beszéltünk róla, hogy ő már ezt is soknak találja..

24/F

2019. ápr. 22. 09:25
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Én csak hárommal voltam. A párom a harmadik. Lehettem volna sokkal többel, de akárkivel nem fekszem le.

Ettől függetlenül nem tartom bajnak, ha valaki többel volt. Lehet igazából, hogy nekem kevés :"D

26/L

2019. ápr. 22. 09:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
18: Ismerősöm veled egyidős, kifejezetten csinos, széparcú nő, 2 hapsival volt és a második a férje. Jó látni, hogy vannak még ilyen csajok is. :)
2019. ápr. 23. 10:10
 20/21 anonim ***** válasza:
30 vagyok, 35. mellett sikerült végül megállapodni. Ez van. Leszarom, ki mit tart soknak, nem nekik kell ezzel együttélni...
2019. jún. 1. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!