Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen 7 férfival szexeltem az kevés?
Ha te kevésnek tartod és többet szeretnél akkor az, ha elégnek akkor nem. :)
Én is 28 vagyok férfibe :) 6 nővel szexeltem eddig. Én már megelégednék még eggyel, akivel le is élném az életem.
Ezt egyetlen éjjelen megduplázhatod, ha kevésnek tartod:)
És így egyből bejutsz a ri---bik mennyországába:)
Ez teljesen a te magánügyed. Én legalábbis nem kötném párom orrára, hogy hány pasival voltam előtte. Tudja, hogy voltam már pasival, meg annyit, hogy többel, mint ahány nővel ő volt. De ez egyáltalán nem számít. Élvezzük egymással a szexet, a kapcsolatunk is jó, és régebben sem csaltam meg senkit, nem ez irányított, csak így jöttek ki a dolgok.
Szóval, szerintem ne agyalj ezen. Ismerkedésnél ne menj bele a részletekbe, mert nincs jelentőssége. Inkább azon gondolkozz, hogy te hogyan érzed. Én soknak érzem a saját számomat, de tudom, mi van mögötte (rövidebb, 5-7 hónapos kapcsolatok, ahol idővel derült ki, hogy barátoknak jobbak vagyunk, mint párnak), és tiszta a lelkiismeretem. De egyébként az sem lenne kevés, ha csak egy pasival lettél volna, ha te nem érzed annak. Sokan picit túlreagálják ezeket a számokat, holott a körülmények, érzelmi élet fontosabb ilyen téren.
Kihez, mihez mérten?
De a lényeg úgyis az, hogy te ezt jónak érzed vagy sem.
És 27 évesen 1 férfivel voltam, és teljesen jónak érzem.
Ideálisnak.
Sosem gondoltam, hogy lehet ez így mérni, hogy mi sok, mi kevés. Ha 3 kapcsolatom fuccsol be és most 3 férfi lenne mögöttem azt sem gondolnám kevésnek vagy soknak. Mert nem strigulázom, hogy mennyi legyen meg.
Szóval ezt neked kell eldöntened. Én a kapcsolatom nem mennyiségi oldalról értékelném, hanem minőségi. Ha minden férfi hozzá adott valamit az életemhez, amitől most ott állok ahol, akkor pont jó. Meg kellett történnie a dolognak. Ha csak leütöttem velük az időt, mert untam az agyam, akkor sok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!