Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 28 évesen 7 férfival szexeltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen 7 férfival szexeltem az kevés?

Figyelt kérdés
Vagy nem?
2017. márc. 6. 00:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint nem egyszere,hanem összesen eddig.
2017. márc. 6. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Ha te kevésnek tartod és többet szeretnél akkor az, ha elégnek akkor nem. :)

Én is 28 vagyok férfibe :) 6 nővel szexeltem eddig. Én már megelégednék még eggyel, akivel le is élném az életem.

2017. márc. 6. 00:18
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Ezt egyetlen éjjelen megduplázhatod, ha kevésnek tartod:)

És így egyből bejutsz a ri---bik mennyországába:)

2017. márc. 6. 02:30
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Kevés mint Izraelben a fitymacsattogás.
2017. márc. 6. 04:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az számít, hogy te soknak érzed vagy kevésnek, 28 évesen lehetnél olyan érett, hogy nem mások véleménye érdekel. Főleg ilyen dologban, ami teljesen a magánügyed. Egyébként 28 évesen 7 pasi se nem sok, se nem kevés. De lehet egy vallásos ember szemében nagyon sok, egy kevésbé visszafogott ember meg lehet 2x ennyivel volt. Annyi pasival vagy, amennyivel jól esik, csak jótanács: ne mondd senkinek, tényleg a magánügyedként kezeld!
2017. márc. 6. 06:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen a te magánügyed. Én legalábbis nem kötném párom orrára, hogy hány pasival voltam előtte. Tudja, hogy voltam már pasival, meg annyit, hogy többel, mint ahány nővel ő volt. De ez egyáltalán nem számít. Élvezzük egymással a szexet, a kapcsolatunk is jó, és régebben sem csaltam meg senkit, nem ez irányított, csak így jöttek ki a dolgok.

Szóval, szerintem ne agyalj ezen. Ismerkedésnél ne menj bele a részletekbe, mert nincs jelentőssége. Inkább azon gondolkozz, hogy te hogyan érzed. Én soknak érzem a saját számomat, de tudom, mi van mögötte (rövidebb, 5-7 hónapos kapcsolatok, ahol idővel derült ki, hogy barátoknak jobbak vagyunk, mint párnak), és tiszta a lelkiismeretem. De egyébként az sem lenne kevés, ha csak egy pasival lettél volna, ha te nem érzed annak. Sokan picit túlreagálják ezeket a számokat, holott a körülmények, érzelmi élet fontosabb ilyen téren.

2017. márc. 6. 08:08
 7/8 Noblesse Oblige ***** válasza:

Kihez, mihez mérten?

De a lényeg úgyis az, hogy te ezt jónak érzed vagy sem.

És 27 évesen 1 férfivel voltam, és teljesen jónak érzem.

Ideálisnak.

Sosem gondoltam, hogy lehet ez így mérni, hogy mi sok, mi kevés. Ha 3 kapcsolatom fuccsol be és most 3 férfi lenne mögöttem azt sem gondolnám kevésnek vagy soknak. Mert nem strigulázom, hogy mennyi legyen meg.

Szóval ezt neked kell eldöntened. Én a kapcsolatom nem mennyiségi oldalról értékelném, hanem minőségi. Ha minden férfi hozzá adott valamit az életemhez, amitől most ott állok ahol, akkor pont jó. Meg kellett történnie a dolognak. Ha csak leütöttem velük az időt, mert untam az agyam, akkor sok is.

2017. márc. 6. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:
igen kevés. minimum 70nek kellene lenni, és pénzt is kellene kérned érte.. hisz ismered a mondást.. "krvából lesz a legjobb feleség"
2017. márc. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!